Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Synapse-Phones lupaa Android-puhelimia kuluttajan valitsemalla raudalla

2
Kaarlo Räihä

Synapse-Phones lupaa Android-puhelimia kuluttajan valitsemalla raudalla
Vaikka puhelinmarkkinoilla on runsaasti erilaisia matkapuhelimia, eivät puhelinvalmistajat yleensä anna kuluttajalle mahdollisuutta valita puhelimensa sisuskaluja vapaasti, vaan valmistajat tekevät tämän päätöksen itse. Synapse-Phones lupaa kuitenkin tuoda muutoksen tähän kaavaan, sillä yritys tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden valita puhelimensa sisään tulevan raudan.

Viime päivinä yrityksen Synapse One -puhelin keräsi niin suuren suosion, että yrityksen kotisivut jumiutuivat täysin. Synapse One tarjoaa peruskokoonpanossa mm. Android 2.2:n, gigahertsin kellotaajuudella toimivan suorittimen, 256 megatavua RAM-muistia, neljän tuuman kosketusnäytön (resoluutio 480x800), viiden megapikselin kameran ja AGPS:n.
Peruslaitteen hinta on 299 euroa, mutta lisäeuroilla laitteeseen saa esim. 4G- ja WiMAX-verkkotuet, Bluetooth 3.0:n, tarkemman kameramoduulin (ja tarvittaessa myös salaman), mini-HDMI-ulostulon, DVB-T-virittimen tai lisää keskusmuistia.

Kuluttajilta tulleiden toivomusten perusteella Synapse-Phones aikoo tarjota lisäksi jatkossa ainakin eri suoritinvaihtoehtoja ja QWERTY-näppäimistöä, joten valintoja ilmaantunee jatkossa vielä lisää.

Valitettavasti joulupukki ei voi toimittaa laitteita aattoiltana, sillä ensimmäiset toimitukset on tarkoitus aloittaa helmikuussa.

Kommentit (2)

niles1
niles1

1

Itselle sopis tollane jos on bluetooth 3.0, wlan b/g/n, sis.muistia 32gb, fm radio, 3,5mm audioulostulo, mini hdmi,1gb ram muistia, 5mp kamera xenon salamalla.. kapasitiiviset napit ja musta kuori? sääli että tuli hommattua juuri tuo samsung galaxy s i9000 mut eipä toi mitään ainahan tän voi myydä eteenpäin..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja