Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Piparkakkumies enteilee uuden Androidin valmistuneen

2
Kaarlo Räihä

Piparkakkumies enteilee uuden Androidin valmistuneen
Vaikka mediassa Androidin tuleva Gingerbread-koodinimeä (suomeksi piparkakku) käyttävä versio on huomioitu laajasti, on Google ollut toistaiseksi hyvin vaitonainen kyseisestä julkaisusta. Tämä hiljaisuuden muuri murtuu kuitenkin todennäköisesti aivan lähipäivien aikana, sille Googlen nurmikolle on pystytetty tällä viikolla piparkakkumies, joka enteilee Gingerbreadin olevan koodinsa osalta valmis.

Aiemmin Google on tehnyt vastaavaa muiden Android-julkaisujen kanssa, joten Googlen nurmikkoa koristavat mm. donitsi ja vuokaleivos.
Viralliset tiedot Gingerbreadin tuomista muutoksista ja uudistuksista ovat vähissä, mutta spekulaatioiden ja arvailujen mukaan tarjolla olisi mm. pieniä muutoksia käyttöliittymään, vakiona toimitettava videopuhelusovellus (Google Talk -pohjainen), sisäänrakennettu VoIP-sovellus (Google Voice -yhteensopiva), paremmat peliominaisuudet sekä tiukempi integrointi erilaisiin sosiaalisen verkostoitumisen palveluihin.

Myös Gingerbreadin versionumerosta on liikkeellä erilaisia veikkauksia. Aiemmin Gingerbreadin versionumeroksi on sanottu 3.0, mutta syyskuun lopussa Googlen työntekijä kertoi seuraavan suuremman Android-julkaisun saavan versionumeroksi 2.3.

Alla video piparkakkumiehen pystyttämisestä

Kommentit (2)

Sillattiis (vahvistamaton)

2

3.0:sta on ollut puhetta jo niin pitkään, että mitä luultavammin Google on hieman muokannut suunnitelmiaan. Huomattavasti isompien muutosten sijasta tuleekin suhteellisen pieni päivitys.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja