Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta kaksi Android Froyo -puhelinta

5
Matti Vähäkainu

Huaweilta kaksi Android Froyo -puhelinta
Verkkoon on ilmestynyt kuvia ja tietoja Huawein tulevista Android-puhelimista. Kiinalaisvalmistajan puhelinkaksikon mallinimet ovat Ideos X5 ja Ideos X6. Molemmista löytyy Android 2.2 Froyo -käyttöjärjestelmä, 5 megapikselin kamera sekä suurikokoinen kosketusnäyttö.

Malleista monipuolisempi, Ideos X6, on varustettu gigahertsin Snapdragon-suorittimella, peräti 4,1 tuuman WVGA-kosketusnäytöllä (800x480) sekä kattavilla media- ja yhteysominaisuuksilla. Mukana ovat HSPA+-yhteydet, WLAN, GPS, FM-radio, HDMI-ulostulo sekä 512 megatavua RAM-muistia ja 2 gigatavua ROM-muistia.


Huawei Ideos X6

Ideos X6:n pikkuveli, Ideos X5, eroaa pääosin muotoilunsa ja pienemmän 3,8 tuuman kosketusnäytön osalta. Sen ominaisuuksista tiedetään jo yllämainitut 5 megapikselin kamera sekä HSPA+-yhteydet, WLAN ja Bluetooth.


Huawei Ideos X5


Kummankaan puhelimen osalta ei ole vielä hintatietoja tai -arvioita, mutta laitteita voidaan odottaa markkinoille (ainakin Aasiassa) loppuvuodesta alkaen.

Kommentit (5)

Kalle76
Kalle76

4

Android käyttöjärjestelmä kun ilmaantui niin sen mukana näyttää tulevan tusina uusia ja taas uusia "puhelin"valmistajia... ja vieläkö kaikki puhelimet näyttää samalta niin halvat puhelimet alkavat armotta syömään kalliiden Android-järjestelmän puhelia!

Vastaa
KOD0U
KOD0U

5

Niinpä. Kaikki puhelimet alkavat todellakin muistuttaa toisiaan. Kun ei ulkomuodolle enää oikein mitään voida tehdä, niin kannattaisi tosiaan panostaa sisältöön sekä sen ulkoasuun. Toisaalta, olisko kovin paha jos reunoja ei olisi ollenkaan? Olisi pelkkä näyttö ja takapuolella jotain hauskaa. Sekin voisi periaatteessa olla ihan kiva.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja