Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen bugi ohittaa ruudun lukituksen osittain

16
Teemu Laitila

iPhonen bugi ohittaa ruudun lukituksen osittain
Uusimmasta iOS 4.1 -versiosta on löytynyt bugi, joka mahdollistaa puhelimen ruudun lukituksen osittaisen kiertämisen. Lukituksen kiertämällä puhelimella voi soittaa, tarkastella soittohistoriaa ja katsella muistista löytyviä kuvia. Ohjelmien suorittaminen ei kuitenkaan onnistu.

Lukituksen avaaminen onnistuu painamalla hätäpuhelu-nappia, näppäilemällä minkä tahansa numeron (esimerkiksi ### käy), painamalla soitto-nappulaa ja heti perään lukitusnappulaa.
Ongelma on havaittu iOS 4.1 -käyttöjärjestelmää käyttävissä iPhone 4 - ja 3GS-malleissa. Lukituksen avaamisesta löytyy havainnollinen video (portugaliksi).

Bug no iOS 4.1 from Salomão Filho on Vimeo.

Kommentit (16)

kikuu
kikuu

3

En tajunnut ollenkaan tuota bugia? Puhelin on päällä normaalisti eikä lukitukkaan kun painaa lukitusnappia tietyn jutun yhteydessä? Jee siitä onkin kaikille paljon hyötyä/haittaa..

Jo on täydellinen puhelin kun yhdestä Bugista tehdään jo kauhea uutinen..

Vastaa
Stohlberg (vahvistamaton)

5

Jo on täydellinen puhelin kun yhdestä Bugista tehdään jo kauhea uutinen..

Ja Nokia-puhelimien virheistähän ei ollakaan tehty uutisia?

Tuo bugi on uutinen, koska se on erittäin vaarallinen bugi. Jos puhelimesi ja lompakkosi varastetaa asialle vihkiytynyt henkilö niin saat olla varma että aletaan parin kk päästä soittelemaan perintätoimistosta kun olet ottanut 20 x 1000€ pikavippilainaa nimiisi. Plus henkilöt yleensä tekee kaikki mahdolliset vaihtoehdot henkilötietojasi hyödyntäen. Tämänlaisen bugin avulla on mahdollista nopeuttaa tälläistä toimintaa.

Näin on tapahtunut usealle ihmiselle Suomessa, esim yhdelle tutulleni.

Vastaa
mmm m (vahvistamaton)

7

Aijai, ku IP4 omistajat taitavat pelätä näitä muita käyttäjäryhmiä. Eivät kestä kuunnella pientäkään negatiivista mielipidettä/faktaa omasta laitteestaan, koska käyttäjä kunnalle on syntynyt harmoninen ja idyllinen kuva ko. valmistajan tuotteista ja näin ollen heidän omilta silmiltäänkin voisi pudota suomut ja auttaa heitä tajuamaan, että KYLLÄ laitteessannekin on bugeja ja huonouksia.

Vastaa
perhana
perhana

9

@5

Ja moniko noista varastetuista pikavippilainaan käytetyistä puhelimista suomessa on ollut iPhone?

Bugi on toki bugi, ja ehkä ikävä sellainen, mutta moniko käyttäjä sitten bugista lopulta kärsii jos monikaan ei vaivaudu kyseistä lukista edes käyttämään, ja kyseistä lukitusta ei taida läheskään kaikista puhelimista edes löytyä.

Vastaa
talkkinaama (vahvistamaton)

10

En ymmärtänyt tuota. Siis joku on häkännyt näytön peilikuvaksi?

Vastaa
jeppisjoo (vahvistamaton)

11

Yksityiselle käyttäjälle tälläisestä ei tietysti ole niin älyttömästi haittaa. Lähinnä juuri jos sattuu todella huono tuuri ja puhelin joutuu jonkun sellaisen käsiin kuka on valmis pumppaamaan rahoja ulos tai edes soittelemaan pilapuheluja anopille.

Yrityskäytössä tämä on taas yksi iso uusi syy välttää iPhonea.

Vastaa
ZekeZeke (vahvistamaton)

12

Heh, jos vikojen taso on tämä niin iPhone on saakutin hyvä luuri...

Ai niin, joko N8:n Outlook OviSuite sync:n toimimattomuudesta on tehty hirvee haloo? Ai ei vai? No sehän on vain "pikku ongelma" yrityskäyttäjälle...

Vastaa
peuge
peuge

13

ip4: hyvä puhelin (ei virheetön)
sgs: hyvä puhelin (ei virheetön)
n8: hyvä puhelin (ei virheetön)

rauhoittukaahan jo noissa kommenteissanne. uutinen ei ole henkilökohtainen hyökkäys kyseisen puhelimenmallin omistajia vastaan. ja te muiden merkkien hypettäjät voitte miettiä sitä, että onko se oma kapula sittenkään niin täydellinen, vai mitä? oma nokialaiseni on ainakin bugien infestoima, mutta minkäs teet, ei ole minun vikani.

Vastaa
VLC (vahvistamaton)

14

Miksi puhelinvertailu ei ole uutisoinut VLC videoplayerin saapumista appstoreen? Tämä on kuitenkin aika iso ja hieno homma iphone käyttäjille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja