Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S Suomen myydyin high-end-älypuhelin elo-syyskuussa

15
Kaarlo Räihä

Galaxy S Suomen myydyin high-end-älypuhelin elo-syyskuussa
Monissa maissa älypuhelinten vertailu myyntimäärien osalta on lähes mahdotonta, koska kaikki valmistajat ja operaattorit eivät suostu kertomaan puhelintensa myyntilukuja. Näistä tiedoista kiinnostuneiden onneksi Samsung päätti tänään julkaista lehdistötiedotteen Galaxy S -puhelimensa hyvistä myyntiluvuista.

Maailmanlaajuisesti miljoonia myynyttä Galaxy S -puhelinta kaupattiin elo-syyskuussa Suomessa yli 12 000 kappaletta. Erityisen hyvin puhelin kävi kaupaksi matkapuhelinoperaattoreiden kautta, sillä se oli Elisan tuoreimmalla myyntilistalla toiseksi myydyin puhelin ja DNA:n omalla high-end-listalla myydyin älypuhelin.
Samsungilla uskotaan Galaxy S:n käyvän hyvin kaupaksi vielä pidemmän aikaa. "Syksyn myyntiluvut ovat edelleen korkeita ja odotamme Galaxy S -puhelimen menestyksen jatkuvan hyvänä myös joulumyynnissä" kommentoi yrityksen myyntipäällikkö Mika Engblom.

Galaxy S sai syyskuun lopulla kuitenkin kaksi kovaa haastajaa, kun Nokia julkaisi N8-puhelimen ja Elisa aloitti operaattorivapaan iPhone 4:n myynnit. Jälkimmäinen nousi yhden päivän myyntiluvuilla Elisan listoilla heti neljänneksi, joten Applen tuote voi hyvinkin olla seuraavan myyntilistan kärkinimi.

Kommentit (15)

Vlaadi
Vlaadi

2

Jännä että tuota ostettiin noin paljon. Toisaalta laitteen markkinointi on ollut aika agressiivista, joka tuutista tullut mainoksia.

Itselläni on HTC Desire ja pääsin viime viikonloppuna tutustumaan tuohon Galaxy S:ään kunnolla. Täytyy sanoa, että HTC vie voiton rakenteen laadussa, fyysisissä näppäimissä, yleisessä käyttiksen nopeudessa ja mielestäni Sense on Samsungin Android-skiniä selvästi laadukkaamman oloinen. Galaxyssa oli kyllä hyvä näyttö ja joissain jutuissa se toimi todella nopeasti(esim. galleria) mutta outoa tökkimistä esiintyi koko ajan eri valikoista siirtyessä ym. Olikohan Elisan listan kärjessä tuo Desire sitten?

Vastaa
mikkokk
mikkokk

4

Tuota luuriahan myytiin polkuhintaan ainakin elokuussa, taisi jatkua syyskuulle. Samsung teki viime vuonna vastaavia tempauksia ainakin Venäjällä ja Briteissä, otti halvoilla hinnoilla markkinaosuutta yhden kvartaalin ajan ja hehkutti sen jälkeen hyvää suoritustaan. Samaan aikaan hinnat nousi ja seuraavalla kvartaalilla markkina-asema olikin menetetty.

Vastaa
Ergopad
Ergopad

5

Tällä hetkellä...

Verkkokauppa.com:
1. Nokia N8 (Musta)
2. Nokia C6 (Musta)
3. Nokia C6 (Valkoinen)
4. HTC Desire
5. Nokia 5230 XpressMusic
6. Samsung Galaxy S

MBNet Hintaseuranta:
1. Nokia N8
2. Nokia 5230
3. HTC Desire
4. Nokia C6
5. HTC Desire HD
6. Samsung Galaxy S I9000

ElisaShopIt GPS:n perusteella(päinvastoin kuin muut?!):
Nokia 5230
Nokia E5
Samsung Galaxy 3
Nokia C6 (musta)
Apple iPhone 4 16 Gt
Apple iPhone 4 32 Gt
Nokia N8 (Musta)
Emporia Telme C115

Linkit:
http://www.verkkokauppa.com/ (Puhelinkauppa -> Suosituimmat -> Kosketusnäytölliset)
http://www.mbnet.fi/hintaseuranta/tuote.aspx/26392
http://www.elisashopit.fi/ryhma/1?o=1&p=3&c=1&p=2

Vastaa
Yeninen (vahvistamaton)

6

Miksiköhän ei olisi? Eihän Suomessa myydä muita high-end-älypuhelia kuin Samsung Galaxy S. Tai ehkä mukaan voisi vielä niukin naukin laskea HTC Desiren. Ei muuta. Siinä ne. Yllätys kenellekään? EI.

Vastaa
Juffeo
Juffeo

9

Samsung Galaxy S onnellisena käyttäjänä totean että vuoden puhelin tässä. Ennen omistanut vain Nokiaa. Kokeillut desireä hyvä sekin on mutta 4" ylivertaisuus netin käytössä+qwertys on absoluuttinen etu!. Kokeillut N8 kauhea käyttötuntuma mutta sehän oli vain väliaikamalli =D

Vastaa
Kurrku
Kurrku

10

@9.. samat sanat.

Vihdoinkin uskalsin siirtyä pois nokiasta ja symbianin hirvityksestä, ja hommasin Samsung Galaxy S:n. Ai että sitä hyvänolon tunnetta kun vihdoinkin on kädessä puhelin jossa on oikeasti käytettävyys kohdallaan. Upea puhelin kertakaikkiaan.

Vastaa
hanaa123
hanaa123

12

Nokia on sanonut jo monessa eri artikkelissa, että N8 ei ole heidän tuleva lippulaivansa. N8 ei edes paini samassa sarjassa Samsung Galaxy S:n ja iPhone 4 kanssa. Ainoastaan kamera on tällä hetkellä N8:ssa ylitse muiden.

Meegoahan he ovat suunnitelleet "iPhone Killeriksi" - toivottavasti näin, koska muuten alkaa Nokian tarina olla lopussa.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

13

@11 :D
Niin sen pitäis ollakin... ;) Jännä että miellät silti mielestäsi ilmeisen (umpi)surkean kilpailijan mukaan tähän sarjaan.... =)

Vastaa
Jarska92
Jarska92

14

On se kyllä vaan ihan kiva puhelin, itsekin omistan... ja niin kaverikin, mokoma tuli kateelliseksi kun mulla oli galaxy s ja osti itsekin saman, tai no... vanhemmat osti, itse maksan omilla rahoilla ja sitten sieltä tulee toinen pappa betalar ja saa ite saman tuosta noin vain, nooh sellasta se on. Ja tämähän nyt ei varsinaisesti tänne uutiseen kuulu, joten pahoittelen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja