Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: N8:n uusi selain ja sujuvampi kotinäkymä

10
Teemu Laitila

Videolla: N8:n uusi selain ja sujuvampi kotinäkymä
My Nokia Blog -sivusto on saanut käsiinsä Nokian N8-mallin uutta paranneltua selainta sekä aiempaa sujuvampaa kotiruudun selausta esittelevän videon.

Videolla näkyy sujuvasti sormen liikettä seuraava kotiruudun vaihto. Nykyistä ohjelmistoversiota on moitittu liian isosta viiveestä ruutuja selatessa. Ilmeisesti kyseessä oli kuitenkin lähinnä ohjelmiston asetuksista johtuva "ominaisuus" ja nyt ongelma on saatu korjattua.
Selaimen käyttöliittymä on muuttunut selkeämpään ja vähemmän tilaa vievään suuntaan. Osoitepalkki on siirretty ruudun ylereunaan ja se toimii myös hakutoiminnon kanssa samaan tapaan kuin Firefoxin Awesomebar. Hakukoneeksi voi valita joko Googlen tai Bingin.

Blogin kommenteissa videon kuvannut käyttäjä kertoo selaimen olevan vielä työn alla ja esimerkiksi javascriptin kanssa on ongelmia tietyillä sivustoilla. Postauksessa vihjaillaan myös muista mukavista yllätyksistä tulevassa firmwaressa, mutta ilmeisesti jännityksen säilyttämiseksi ne on päätetty jättää pois videolta.

Kommentit (10)

Thor1993
Thor1993

1

Tää vissiin sit korjaa yhen N8:n suurimmista vioista. Paskan selaimen. Toivottavasti ois zoomauksen lagit saatu kondiksee..

E: typo..

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

2

"Videolla näkyy sujuvasti sormen liikettä seuraava kotiruudun vaihto. Nykyistä ohjelmistoversiota on moitittu liian isosta viiveestä ruutuja selatessa. Ilmeisesti kyseessä oli kuitenkin lähinnä ohjelmiston asetuksista johtuva "ominaisuus" ja nyt ongelma on saatu korjattua."

N8 vaihtaa kotiruutua todella nopeasti, mutta sen vaihdossa käytettävä efekti on jakanut mielipiteitä. Moni pitää enemmän iPhone tyylisestä efektistä. Palautteen jälkeen tätä on sitten näköjään muutettu.

Vastaa
Superi79
Superi79

3

Kyllähän tuollainen tapa antaa käyttäjälle paremman vasteen, että puhelin reagoi ja jotain todella tapahtuu. iPhone 4 -käyttäjänä en tiedä, päivittyvätkö nuo widgetit (vai miksi niitä kutsutaankaan) siellä taustalla vaiko vasta sitten kun ovat pysähtyneet paikalleen, mutta tuolla tavalla luulis olevan kätevää vain kurkata, onko tullut jotain uutta ja jos ei niin nostamatta sormea liu-uttaa ruutu takaisin.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

4

Noh, mitä tähän nyt sanoisi... Aika kököltä näyttää vieläkin ja voi kun toi Symbian voi näyttää noin rumalta. En yhtään ihmettele, että Android vetää markkinoilla kovalla syötöllä ylöspäin.
Symbian=Dead End
Nokian on pare saada Meegosta todella kova, jos meinaa pysyä markkinoilla mukana.

Vastaa
Juujuujoo (vahvistamaton)

5

@3

Ei tarvitse moisia miettiä, sillä iPhone ei hanskaa widgettejä lainkaan.

There is an app for that, mutta jokainen pitää aukasta erikseen. Mitään pikavilkaisua puhelimeen ei tueta kuin kehittyneemmissä puhelimissa.

Vastaa
-JHS-
-JHS-

6

2) Tässä on aika sanoa Applemaisesti että syy isolle viiveelle on käyttäjän vika. Eihän siinä ei ole viivettä laisinkaan jos käskyttää luuria oikein. Kun puhelimen ruutua haluaa vaihtaa, riittää pieni sivuttainen hipaisu ja ruutu vaihtuu. Jos käyttäjä jättää sormen kiinni näyttöön --> puhelin odottelee vielä käskyn loppumista..

Yleensä se joka valittaa pitkästä viiveestä olettaa että puhelin toimisi tietyllä tavalla.. Asioiden olettaminen johtaa aina virheisiin... Ehkäpä Nokiankin pitäis korjata olettamistaan :D

Vastaa
Jepajuu (vahvistamaton)

10

N97 miniläl tämä uusi opera mini pelittää kyllä todella hyvin. Raskaat sivut kuten engadget.com scrollailee mukavan sulavasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja