Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson aloittaa X10-puhelinten päivittämisen huomenna

3
Kaarlo Räihä

Sony Ericsson aloittaa X10-puhelinten päivittämisen huomenna
Sony Ericssonin on saanut Android-puhelintensa osalta runsaasti negatiivista palautetta, koska se on tarjonnut kuluttajille vain vanhemmilla Android-versioilla varustettuja puhelimia. Huomisesta alkaen tilanteeseen on luvassa parannus, sillä sekä Xperia X10 -, Xperia X10 mini - että Xperia X10 Mini Pro -puhelimien Android 2.1 -päivitysten jakelu aloitetaan tuolloin.

SE:n blogin perusteella ensimmäisenä päivityksen saavat Pohjoismaissa asuvat kuluttajat, ja muilla markkina-alueilla päivitys ilmaantuu ladattavaksi marraskuun aikana. Päivityksestä tulee puhelimeen ilmoitus, jonka jälkeen päivityksen voi asentaa SE:n oman PC-ohjelmiston avulla.
Android 2.1:n myötä puhelimiin asennettavissa olevien sovellusten määrä kasvaa ja esim. internet-selain nopeutuu. Xperia X10 saa lisäksi HD-videoiden (720p) kuvausmahdollisuuden, uuden varmuuskopiointisovelluksen sekä SE:n oman Facebook-integroinnin.

Mini-mallit saavat puolestaan kattavammat Bluetooth-ominaisuudet (kuvien ja yhteystietojen siirrot), uuden varmuuskopiointisovelluksen sekä SE:n oman Facebook-integroinnin.

Monien muiden puhelinvalmistajien tapaan myös SE:llä on ollut ongelmia Android-päivityksen kanssa, sillä alun perin 2.1-päivitykset piti saada jakeluun jo syyskuun aikana. Myös yrityksen Xperia X8 -puhelimelle on tarkoitus julkaista 2.1-päivitys jossain vaiheessa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

hienoa! (vahvistamaton)

2

Hyvä! Xperia x10 kuitenkin tyylikkäimmästä päästä android luureja. Rauta on hyvää tasoa. Olis pärjänny samsungille paljon paremmin jos oisivat saaneet aiemmin päivityksen kehiin. Selain on kyllä jo 1.6:ssa parempi kuin yhdessäkään symbian laitteessa :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja