>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palm Pre 2 myyntiin myös ilman kytkyä

4
Teemu Laitila

Palm Pre 2 myyntiin myös ilman kytkyä
HP:n uusi WebOS 2 -käyttöjärjestelmällä varustettu Palm Pre 2 on tulossa myyntiin ilman operaattorilukitusta. Yhtiön mukaan puhelimen toimitukset Ranskassa ovat alkamassa, mikä lupaa hyvää myös suomalaisille WebOS:sta kiinnostuneille.

HP:n tuotepäällikkö Timothy Pettitt esitteli laitetta ja sen ominaisuuksia lähes viisiminuuttisella informatiivisella videolla. Pettitt vahvisti mm. laitteen olevan aiempaa mallia lujatekoisempi ja Palm Pre 2 käyttää esimerkiksi Nokian N8-mallista tuttua Gorilla Glass -lasipintaa.

Käyttöjärjestelmästä esitellään moniajoa ja Just Type -monitoimiominaisuutta, joka toimii sekä internethakujen tekemiseen että tekstiviestien ja muistilappujen kirjoittamiseen. Laitteen kehityksessä on pyritty keskittymään nopeuteen ja moniajon toimivuuteen.

Palm Pre 2 sisältää kahden LEDin salamalla varustetun 5MP kameran, joka Pettittin mukaan kykenee ottamaan yhden kuvan sekunnissa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Tnoi
Tnoi

1

Onpas aikamoinen pökäle. Eikö tuo qwerty näppiskin olisi nyt ollut sama laittaa silleen leveys suunnassa liukumaan tuolta alta.

Vastaa
nervuli
nervuli

4

Tämähän on hieno puhelin. Olin erittäin pettynyt aikoinaan, että ensimmäinen Palm Pre ei löytänyt tietään Suomeen asti...

Palmin iso ongelma nykypäivänä on se, että Apple App Storesta ja Android Marketista on kasvanut niin iso ja merkittävä tekijä älypuhelimissa. Ilman kunnollista app storea, älypuhelin on torso.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.