Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skyfire-selain tuo Flash-videot iPhoneen

16
Manu Pitkänen

Skyfire-selain tuo Flash-videot iPhoneen
Applen iPhone-puhelinten yhtenä haittapuolena on ollut se, että niistä ei löydy tukea flash-laajennukselle. Asiaan on nyt tulossa pieni korjas, kun Skyfire 2.0 -selain ilmestyy App Storeen. Flashia käytetään muun muassa suositussa YouTube-videopalvelussa ja uusi selain mahdollistaa niiden katselun iPhone-puhelimillakin.

Skyfire tuo flash-videot iOS-laitteisiin pienen kiertotien kautta. Ideana on, että verkkosivulla oleva flash-videot lähetetään pilvipalvelimelle, josta video suoratoistetaan puhelimeen Applen hyväksymässä HTML5-muodossa. Selain tunnistaa videon ja lähettää sen pilveen lennossa.

Skyfire on ollut valmiina jo usean kuukauden ajan, mutta Apple mietti pitkään ennen kuin se hyväksyi selaimen sen App Storeen. Seovellus tulee ladattavaksi palveluun Skyfiren toimitusjohtajan mukaan torstaina. Hintaa Skyfirella on 2,99 dollaria.

Alla video selaimesta tositoimessa:

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

KIPPO76
KIPPO76

2

Toi Applen natsi politiikka on kyl todella outoo. Siä on ennätysmäärä idiootteja töissä ja Steve varmaankin sanomassa asiansa. No eipä se siä enään kauaa oo et toivottavasti sit siäkin asiat muuttuu paaaaaaaaaaaaljon paremmaks.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

3

@2 Se on siis idioottia, että käyttäjät ei joudu katselemaan tällaista? http://www.youtube.com/watch?v=kwdGkF8Brv0 Tässä on taas esimerkki kuinka hienosti se flash oikeen toimii. Itseasiassa oletin kyllä, että samsungin tab olis huomattavasti paremmin tuota pyörittäny, kuitenkin aika paljon vääntöä löytyy tuosta ja eikös toi flash 10.1 ole juurikin se uusin?

Onko joidenkin niin vaikea ymmärtää, että applen brändin se the juttu on sulavuus ja miellyttävä käyttökokemus. Ostat iphonen niin et joudu kertaakaan kokemaan tuollaista hidastelua/tahmaamista ja pätkimistä kuin mitä tuossa edellä laittamassani videossa oli. Se on nii yksinkertaista, jos flash pyörisi moitteetta luurissa niin eiköhän se olisi jo myös applen laitteissa.

Videosta muutama kommentti:

"Yeah, the performance is pretty bad on many flash sites. No wonder Apple bans flash on their tablet. "

"Seems very laggy, jaggy and unresponsive."

Mielestäni se on kaikkea muuta kun idioottimaista jos ei halua näyttää tuotettaan tuollaisessa valossa. :)

Vastaa
3rp3
3rp3

5

Mikkis, oot niin väärässä!

Käyttäjällä pitää olla oikeus päättää, käyttääkö sitä Flashia vai ei. Sama pätee tietysti muihinkin ohjelmistoihin. Itsekin käytän flashblockia, mutta saan flashin päälle, jos satun tarvitsemaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nii joo (vahvistamaton)

6

En tiie mistä taad revitty näitä juttuja. Iphone 3gs on ainakin ihan oma youtube sovellus valmiina jolla voi kattoa juutuuppia. Joten siihen ei tarvitse mitään ihme selaimia.

Vastaa
perhana
perhana

7

Suurin osa android luureistakin joutuu edelleen turvautumaan erilliseen youtube sovellukseen, koska ainoastaan uusimmissa android luureissa on 2.2 versio joka tukee flashia.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

8

Apple on poistanut Skyfiren AppStoresta...

Ilmeisesti Skyfire ehti ollla pari tuntia AppStoresa ja sitten se jo poistettiin. Tosi "mukavaa" ohjelmistokehittäjän kannalta. Kuka hitto muka oikeen viitsii iPhonelle tehdä softaa kun Applen natsimainen asenne on tuollainen. Ikinä ei näköjään voi olla varma siitä ettei Apple päätä potkia sovellusta kaupasta. Softakehittäjän pitäs siis vaan sijottaa omaa aikaansa (aika on rahaa) ja ihan konkreettisesti rahaa sovelluksen kehittämiseen ilman, että on mitään takeita siitä pysyykö sovellus Applen kaupassa tarjolla paria tuntia pidempään.. Täysin käsittämätöntä touhua, Ymm-ärtäsin jos kyse olisi jostain haittaohjelmasta, mutta siitähän tässäkään tapauksessa ei ole kyse.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

10

Se oli kyllä oikeastaan arvattavissa, että tuollainen purkkaviritys aiheuttaisi ongelmia. On melkosen raskasta kierrättää kaikki flash-videot Skyfiren palvelimen kautta ja muuntaa ne ennen käyttäjälle takaisin lähettämistä. Lisäksi se aiheuttaa ylimääräisen viiveen, joten epäilempä suuresti toimiiko tuo siedettävällä nopeudella muuta Flash-sisältöä kuin videoita katsottaessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mistä näitä (vahvistamaton)

11

@8 Ei jumaliste, oot kyllä läppä jätkä. Tarkistaisit nyt edes faktat ennen noita sun oksennuksia, eikä vasta jälkeenpäin.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

12

@11

Itse et näköjään osaa kirjottaa mitäänn asiallista vaan åpelkästään tuollasta sontaa. Mikä tuo sinun kommenttisi tuoma lisäasrvo tähän keskusteluunm muka oli?

Sitäpaitsi etkö muka itse koskaan ole lukenut uutisia jostain asiasta, kommentoinut sitä, ja sitten löytänyt siihen lisätioetoa myöhemmin? Jos väität että et ole, niin sanon ihan suoraabn että sillon valehtelet. Sity'äpaitsi minä sentään korjasin samantien sanomani heti kun luin tuostra.

Sulle ihan tiedoksi, että monilla uutissivuilla on tälläkin hetkellä uutinen. jossa kerrotaan Applen poistaneen Skyfiren AppStoresta ja uutisen mukaan poiston syy ei ole tiedossa. Itse luin tuollaisen uutisen ja kirjoitin sitten tuon viestin numero @8 Sen kirjoittamisen jälkeen lukemani uutisen keskusteluun oli tullut kommentti, jossa oli tuo antamani linkki. Minä en voi sille yhtään mitään, että joku kirjoitti sen kommentin vasta sen jälkeen kun minä lähetin opmani.

Vaikka nyt tässä tapauksessa syy olikin muualla kuin Applessa, niin se ei muuta asiaa yleisellä tasolla miksikään. Se on nähty ties kuinka usein, että Apple poisteklee kauopastraan sovelluksia ihan mielivaltasesti ja ihan naurettavin perustein.

Sulle suosittelisin käytöstapojen opettelua, suosittelen myös tukkimaan sen turpasi jos ei sulla ole mitään tuota järkevämpää sanottavaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

13

12@

>Applen poistaneen Skyfiren AppStoresta ja uutisen mukaan poiston
>syy ei ole tiedossa. Itse luin tuollaisen uutisen ja kirjoitin
>sitten tuon viestin numero @8

Olihan tuo 8 viesti aika rankka asenteellista tunnevirtaa noilla lähtötiedoilla.

Oliko se sitten niinsanottua vihakirjoittelua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

14

Kirjoitin toisaalle

"Ennenkuin tästä tulee taas joku viha keskustelu applea vastaan niin on syytä laittaa toinen linkki

http://www.skyfire.com/press/blog/68-skyfire-reaches-top-grossing-app-on-iphone-app-store-within-5-hours-sold-out"

myöhäistä...

Tässä todennäköisesti miksuhin näkemä linkki

http://dailymobile.se/2010/11/04/apple-removed-skyfire-web-browser-from-the-app-store/

Eli syytä ei ollut tuossa vielä tiedossa niin miksuh kuitenkin päätti tuollaisen vihakirjoituksen kirjoittaa :), miten olisi ollut vaikka odottaa syyn selvitystä ja vasta sen jälkeen kommentoida?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
joop112 (vahvistamaton)

15

voisko joku kertoo miks tää ipod touchi heittää takas home valikkoon kun yritän käynnistää tota skyfireä? oon ladannu sen installousista.

Vastaa
Guarded
Guarded

16

Onpa tämäkin aika jännä.

Tästä huomaa että kaikki apple-fanit on vain perskipeitä kulttilaisia. Ensin kaikki väittää että flash on ihan turha ja pistää lagiin (eipä vaan oma SGS lagi yhtään, koskaan) ja että ei sitä tarvii mihinkään ja kuinka se on vain etua että iPhonessa ei ole flashia sisäänrakennettuna ja kuinka kaikki muut on paskoja ja lagisia kun niissä on.

Sitten kuitenki kun Flash on jollain tavalla saatavilla iPhoneen niin joka ikinen on menossa lataamaan ja nyt leveilee sillä kuinka iPhoneen saa flashin... Niin, parin mutkan kautta tosin...

Jos ikinä ostan applen tuotteita, napsaskaa mun nyytit irti ja syöttäkää oraville, en halua olla yksi applen pässeistä.

Älkääkä yhtään yrittäkö kieltää, tiedätte itsekin että asia menee näin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja