Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S on ensimmäinen WiFi Direct -yhteensopiva puhelin

7
Teemu Laitila

Galaxy S on ensimmäinen WiFi Direct -yhteensopiva puhelin
Samsungin menestyspuhelin Galaxy S on ensimmäinen virallisen WiFi Direct -sertifioinnin saanut puhelinmalli, huomioi GSM Arena. WiFi Direct -standardi pyrkii helpottamaan wlania käyttävien laitteiden välistä keskinäistä kommunikointia ja tiedonsiirtoa ilman tarvetta erilliselle tukiasemalle. WiFi Direct -yhteensopivuutta ei vaadita kuin parin toiselta osapuolelta, eli tekniikka on osittain yhteensopivaa myös vanhempien laitteiden kanssa.

Tuki WiFi Directille on mahdollista tuoda laitteisiin jälkikäteen pelkällä ohjelmistopäivityksellä, joten nykyistenkin Galaxy S -mallien omistajat saavat ominaisuuden aikanaan. Tarkempaa tietoa päivityksen ajankohdasta ei kuitenkaan ole.
WiFi Directin etuna esimerkiksi Bluetoothiin verrattuna on sen jopa 802.11n-verkkojen tasolle nouseva tiedonsiirtonopeus ja sen yleisyys laitteissa. WiFi Direct tarjoaa mahdollisuuden jakaa laitteiden välillä sisältöä ja esimerkiksi tulostinpalveluita.

Kommentit (7)

Tnoi
Tnoi

2

@1

"WiFi Direct -standardi pyrkii helpottamaan wlania käyttävien laitteiden välistä keskinäistä kommunikointia ja tiedonsiirtoa ilman tarvetta erilliselle tukiasemalle. WiFi Direct -yhteensopivuutta ei vaadita kuin parin toiselta osapuolelta, eli tekniikka on osittain yhteensopivaa myös vanhempien laitteiden kanssa. "

Ja kuten uutisessa myös sanotaan, päivityksen ajankohdasta ei ole vielä tietoa ja se tulee jakeluun joskus. Joten et voi vielä tehdä mitään.

Vastaa
galaxys (vahvistamaton)

3

Voit siirtää tiedostoja valtavalla nopeudella langattomasti... Edellyttäen tietenkin että toinen yhdistettävä laite tukee wlan n-standardia. Perinteisestihän wifi-yhteyksiin tarvitaan tukiasema, tähän ei tarvita.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

5

2@ / uutinen
> ilman tarvetta erilliselle tukiasemalle

Uutinen ei oikein kertonut mistä kyse, laitteidenvälinen yhteys on peruskauraa varsinkin läppäreilla jne. monet mobiilitkin tukevat, ainakin asiakkaana.

Eli juju ei ole ns tukiaseman tarpeessa, vaan siinä että laitteiden välisen yhteyden muodostamiseen on tuota Bluetooth mäisiä piirteitä, sovittu muustakin kuin pelkästä yhteydestä.

Vähän jatkumaan kuin kotiverkkojen UpNP, DLNA.


Homma osuu osittain samalle tontille BT 3 kanssa. toivotaan kuitenkin että sen rinnalle, eikä BTn kustannuksella.

Vastaa
linzki
linzki

7

Vieläkin vaan pähkäilen että miten ton SGS:n esim. videokuvan saa siirrettyä telkkuun langattomasti. Eikös sen pitänyt olla mahdollista tässä kännyssä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja