Sharp tuo autostereoskooppisen 3D:n kännyköihin

3
Manu Pitkänen

Sharp tuo autostereoskooppisen 3D:n kännyköihin
Sharp tuo SoftBank-operaattorin kautta Japanin markkinoille kaksi Galapagos-sarjan puhelinta, joissa on autostereoskooppinen 3D-näyttö eli puhelimilla voi katsella 3D-sisältöä ilman laseja.

Sharpin Galapagos 003SH:ssa ja 005SH:ssa on Android 2.2 -käyttöjärjestelmä, jota pyörittää gigahertsin taajuudella toimiva Snapdragon-prosessori. Molemmista puhelimista löytyy 3,8 tuuman kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 800x480. 005SH-mallissa on fyysinen QWERTY-näppäimistö, jota ei 003SH:ssa ole.

Galapagos 003SH:ssa on 9,6 megapikselin kamera, jolla voi kuvata 720p:n resoluution videota. Toisessa mallissa tyydytään 8 megapikselin kameraan. Tuotesivujen Google-käännösten (003SH, 005SH) perusteella puhelinten kameroilla voi ottaa 3D-kuvia.Puhelimille aletaan myymään 3D-sisältöä. Galapagos 003SH tulee myyntiin joulukuussa ja 005SH helmikuussa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

akse
akse

2

No jes 3D kiva tihrustaa tosta pieneltä näytöltä.. telkkaristakaan ei tunnu juuri miltään, leffateatteris alkaa olee jo jotain fiilistä, sekin suht bore.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

@2
>No jes 3D kiva tihrustaa tosta pieneltä näytöltä..

Pienellä näytöllä voi olla hyväkin juttu, tavallaan saada pinta-allelle enemmän.

>telkkaristakaan ei tunnu juuri miltään, leffateatteris alkaa olee
>jo jotain fiilistä, sekin suht bore.

Telkkaria yleensä käytetään vain TV ohjelmien, elokuvien sun muiden katsomiseen, joissa 3D vaatimukset sen mukaiset. Matkapuhelimissa pääkäyttö aivan muuta.

Mutta jos sinulla 3D telkussa 3D leffat ei tunnu miltään, niin katselet aivan liiankaukaa, tai se telkka liianpieni.
Toki ei kotioloissa aivan elokuvasalin eturivin tilanteeseen pääse....

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.