Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 7 -puhelimia ei riitä kaikille

4
Kaarlo Räihä

Windows Phone 7 -puhelimia ei riitä kaikille
Monia älypuhelinmalleja vaivanneet valmistusongelmat kiusaavat myös Windows Phone 7 -puhelimen hankintaa tekeviä kuluttajia, jotka eivät saa esim. Euroopassa ja Australiassa itselleen haluamaansa puhelinta.

Erityisen haluttuja ovat olleet HTC:n HD7- ja Mozart-puhelimet sekä Samsungin Omnia 7. Britanniassa matkapuhelinoperaattori Orange on tarjonnut potentiaalisille asiakkaille 20 punnan lahjakortteja, jos nämä suostuvat odottamaan uusien toimitusten saapumista.
Valmistuksen kannalta ongelmia aiheuttaa mm. AMOLED-näyttöjen kova kysyntä. Microsoftin mukaan Windows Phone 7 -puhelimet pitää varustaa mieluusti ainakin AMOLED-näytöillä, koska AMOLED-tekniikka yhdistettynä puhelimen väriteemoihin auttaa pitämään virrankulutuksen pienempänä. Tiettävästi HTC kärsii lisäksi ohjelmisto-ongelmista, jotka hidastavat puhelinten valmistamista.

Liikepankki Morgan Stanleyn ennusteen mukaan Windows Phone 7 -puhelimia myydään tämän vuosineljänneksen aikana 3,5-4 miljoonaa kappaletta. Jos toimitusvaikeudet kuitenkin jatkuvat, voi tämä ennuste jäädä saavuttamatta.

Kommentit (4)

Ralle_ (vahvistamaton)

1

Toivottavasti WP7 -puhelinta mielivät tulevat odotusaikana järkiinsä ja ostavatkin jokin paremman luurin. Suljettu ja rajoitettu WP7 ei innosta ainakaan nörttejä.

-Ei moniajoa
-Ei tetheringiä
-Ei Cut&pastea
-Ei VPN
-Ei HTML5 tukea
-Ei Flashiä
-Ei lisättävää muistikapasiteettiä
-Ei täyttä wlan tukea

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

2

@1

Tuskin WP7 on tarkoitettukaan millekään nörteille vaan peruskäyttäjille, eiköhän microsoft yritä samoille markkinoille kun iphone

cut&paste tulee ensi vuonna ja nyt esim huomasin netissä videon missä valittiin aktiiviseksi joku sana nettisivulta ja sen jälkeen mentiin esim hakuun ja se sana oli siellä valmiina, ilman mitään copy&pastea

Flash on tulossa

tiettyihin luureihin voi lisätä isomman muistikortin

moniajon puutetta paikkaa hieman fyysinen back nappula jolla voi peruuttaa edellisiin ohjelmiin.

Eiköhän se tuosta kehity ajan mittaan. Itse käyn ainakin tuota omnia7 kaupassa testaamassa kun sinne tulee, vielä en oo varma ostanko vai odotanko ensin käyttis päivitystä, tai ehkäpä vielä kiinnostavampaa wp7 luuria.

WP7 kerää muuten maailmalla erittäin hyvää palautetta nopeudesta/sulavuudesta, joka paikassa sitä nopeutta ja sulavuutta verrataan iphoneen.

Vastaa
mikkokk
mikkokk

3

Huttuhypetystä ilman mitään konkreettista tietoa minkä perusteella väitetty suosio saisi jotain kontekstia. WP7 puhelimet ei yllä kärkisijoille (tuskin edes myyntilistoille) millään UK:n kännykkämyyntisivustolla jos siellä listaa suosituimmuuden perusteella. Cnetin arvosteluista haetuin WP7 luuri löytyy sijalta 10. Näillä tiedoilla sanoisin että bullshit tälle "uutiselle".

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

4

ei ehken riitäkään (riippuu valmistusmääristä)
eikä kaikki edes huoli sitä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja