Windows Phone 7 -puhelimia ei riitä kaikille

4
Kaarlo Räihä

Windows Phone 7 -puhelimia ei riitä kaikille
Monia älypuhelinmalleja vaivanneet valmistusongelmat kiusaavat myös Windows Phone 7 -puhelimen hankintaa tekeviä kuluttajia, jotka eivät saa esim. Euroopassa ja Australiassa itselleen haluamaansa puhelinta.

Erityisen haluttuja ovat olleet HTC:n HD7- ja Mozart-puhelimet sekä Samsungin Omnia 7. Britanniassa matkapuhelinoperaattori Orange on tarjonnut potentiaalisille asiakkaille 20 punnan lahjakortteja, jos nämä suostuvat odottamaan uusien toimitusten saapumista.

Valmistuksen kannalta ongelmia aiheuttaa mm. AMOLED-näyttöjen kova kysyntä. Microsoftin mukaan Windows Phone 7 -puhelimet pitää varustaa mieluusti ainakin AMOLED-näytöillä, koska AMOLED-tekniikka yhdistettynä puhelimen väriteemoihin auttaa pitämään virrankulutuksen pienempänä. Tiettävästi HTC kärsii lisäksi ohjelmisto-ongelmista, jotka hidastavat puhelinten valmistamista.



Liikepankki Morgan Stanleyn ennusteen mukaan Windows Phone 7 -puhelimia myydään tämän vuosineljänneksen aikana 3,5-4 miljoonaa kappaletta. Jos toimitusvaikeudet kuitenkin jatkuvat, voi tämä ennuste jäädä saavuttamatta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Toivottavasti WP7 -puhelinta mielivät tulevat odotusaikana järkiinsä ja ostavatkin jokin paremman luurin. Suljettu ja rajoitettu WP7 ei innosta ainakaan nörttejä.

-Ei moniajoa
-Ei tetheringiä
-Ei Cut&pastea
-Ei VPN
-Ei HTML5 tukea
-Ei Flashiä
-Ei lisättävää muistikapasiteettiä
-Ei täyttä wlan tukea

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

2

@1

Tuskin WP7 on tarkoitettukaan millekään nörteille vaan peruskäyttäjille, eiköhän microsoft yritä samoille markkinoille kun iphone

cut&paste tulee ensi vuonna ja nyt esim huomasin netissä videon missä valittiin aktiiviseksi joku sana nettisivulta ja sen jälkeen mentiin esim hakuun ja se sana oli siellä valmiina, ilman mitään copy&pastea

Flash on tulossa

tiettyihin luureihin voi lisätä isomman muistikortin

moniajon puutetta paikkaa hieman fyysinen back nappula jolla voi peruuttaa edellisiin ohjelmiin.

Eiköhän se tuosta kehity ajan mittaan. Itse käyn ainakin tuota omnia7 kaupassa testaamassa kun sinne tulee, vielä en oo varma ostanko vai odotanko ensin käyttis päivitystä, tai ehkäpä vielä kiinnostavampaa wp7 luuria.

WP7 kerää muuten maailmalla erittäin hyvää palautetta nopeudesta/sulavuudesta, joka paikassa sitä nopeutta ja sulavuutta verrataan iphoneen.

Vastaa
mikkokk
mikkokk

3

Huttuhypetystä ilman mitään konkreettista tietoa minkä perusteella väitetty suosio saisi jotain kontekstia. WP7 puhelimet ei yllä kärkisijoille (tuskin edes myyntilistoille) millään UK:n kännykkämyyntisivustolla jos siellä listaa suosituimmuuden perusteella. Cnetin arvosteluista haetuin WP7 luuri löytyy sijalta 10. Näillä tiedoilla sanoisin että bullshit tälle "uutiselle".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

4

ei ehken riitäkään (riippuu valmistusmääristä)
eikä kaikki edes huoli sitä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.