Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Firefoxin mobiiliversio paransi suorituskykyään toisella betalla

2
Teemu Laitila

Firefoxin mobiiliversio paransi suorituskykyään toisella betalla
Kuukausi ensimmäisen beta-version julkistuksesta Firefox 4 -selaimen mobiiliversiosta on julkistettu toinen beta-versio. Selain on tarkoitettu Androidille ja Nokian Maemo-laitteille. Uuden version asennus vie huomattavasti vähemmän tilaa kuin aiempi ja mukana tulee parannuksia suorituskykyyn ja Android-version käyttöliittymään.

Sivujen selausta ja zoomausta on parannettu ja sivujen luvataan latautuvan jopa 40 prosenttia nopeammin kuin aiemmassa versiossa. Tarjolla on myös "Awesomescreen" joka on käytännössä työpöytäselaimesta tutun Awesomebarin mobiilivastine, joka kokoaa kaiken tärkeän tiedon samaan paikkaan. Kuten työpöytäversio, se mahdollistaa tekstihaun historiasta ja internetistä.
Suorituskykyparannuksia on saatu aikaan myös JavaScriptissä. Paremmasta suorituskyvystä huolimatta uuden version pitäisi kuluttaa vähemmän akkua nettisurffailun lomassa. Kokonaan uutena ominaisuutena on harvoissa mobiiliselaimissa löytyvä mahdollisuus avata vahingossa suljettu välilehti uudelleen. Lisäksi mukana on useita pienempiä bugikorjauksia ja parannuksia. Täydellinen lista muutoksista löytyy täältä ja selain on ladattavissa Mozillan sivuilta.

Kommentit (2)

Jupsu
Jupsu

1

esim osoitepalkkiin tai googleen kirjoittamisessa tulee ainakin desiressä armoton lagi.. painallukset rekisteröityvät about 5 sek jäljessä.. ei siis vieläkään toimiva versio..=( edellinen kaatui siihen että ei pystynyt luuriin asentamaan kun tilaa vei niin paljon, nyt sentään pystyi asentamaan..=) mutta kyllä tuosta vielä hyvä selain saadaan kun mozilla vain jaksaa kehittää!

Vastaa
Zarok
Zarok

2

Itselläni on myös Desire, eikä ole tota ongelmaa.

Onko mahdollista saada sivuja skaalautumaan zoomauksen mukaan tai jos kirjoittaa youtube osoitekentään, nii se veisi mobile versioon. Miksi mulle muuten valittaa flashin puuttumisesta?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja