Galaxy S:n Froyo-päivitys teki comebackin

8
Kaarlo Räihä

Galaxy S:n Froyo-päivitys teki comebackin
Samsungin Galaxy S -puhelimen päivitysoperaatio on jälleen jatkunut, kun Samsung laittoi eilen päivityksen jakeluun Britanniassa. Samalla päivityksen jakelu jatkui myös Suomessa, jossa se katkesi aiemmin päivityksessä esiintyneiden ongelmien takia.

Päivityksen voi asentaa Windows-tietokoneen ja Kies-ohjelman avulla. Koska asennusoperaatio on osoittautunut monille kuluttajille hankalaksi, on Samsung julkaissut englanninkielisen video-oppaan, jossa neuvotaan päivityksen asennus alusta alkaen.

Päivitys tuo mukanaan parempaa suorituskykyä ja mm. tuen Flash Player 10.1 -versiolle, ohjelmien asennuksen muistikortille, parannetun a-GPS-tuen sekä useita muita muutoksia sekä toimintoihin että ulkoasuun.



Muissa maissa päivitys julkaistaan tämän kuun aikana, ja esim. Samsungin kotimarkkinoilla Etelä-Koreassa päivitys tulee jakeluun ensi viikolla.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 12T – hinta laskenut -39%

Xiaomi 12T
395 € Proshop
395 € CDON
438 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 648 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Realme C30 – hinta laskenut -33%

Realme C30
99 € CDON
149 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 148 €

Kommentit (8)

mniskane
mniskane

1

UX tässä päivityksessä tuntuu olevan aivan huippua! OTA anybody? Tulee wanha kunnon windows 95 päivittely mieleen. Siinä sai kanssa säätää.

Make

Vastaa
JussiFX
JussiFX

4

Päivitys onnistui kuin onnistuikin lopulta. Nettiä selaillessa joku oli hoksannut että syypää on liian pitkät tiedostonimet tai vastaavaa, ja helpoin tapa selvittää ongelma oli formatoida sisäinen muistikortti ja palauttaa tehdas-asetukset. Sittenpä toimi ainakin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
galaxy s käyttäjä (vahvistamaton)

7

Menin Samsung kiesiin ja se ilmotti et tähän laitteeseen ei ole päivityksiä?

Vastaa
necq
necq

8

Asensin tuossa käyttiksen uudestaan hiljattain ja latasin Kiesin uusimman version. Ilmoitti heti uudesta päivityksestä (vanhan bugi-Froyon päälle uusi Froyo) ja lisäksi on tullut Kiesiin mahdollisuus varmuuskopioida puhelin! Erittäin hienoa, backup menossa juuri ja seuraavaksi päivitys. Kerrotaan kokemuksia kun projekti valmis. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.