Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC aikoo avata oman sovelluskaupan

3
Teemu Laitila

HTC aikoo avata oman sovelluskaupan
Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC suunnittelee oman sovelluskaupan avaamista, kertoo Financial Times. Lehden saamien tietojen mukaan puhelinvalmistaja olisi palkkaamassa uutta väkeä sovelluskaupan kehittämiseen. Tarkoituksena on myydä kaupassa e-kirjoja ja sovelluksia HTC:n valmistamille laitteille.

HTC:n suunnitelmien arvioidaan liittyvän älypuhelinmarkkinoiden kiristyneeseen kilpailutilanteeseen ja erityisesti Android-puhelimia valmistavien yhtiöiden tarpeeseen erottua muista samaa käyttöjärjestelmää käyttävistä kilpailijoista.

HTC on yksi nopeiten kasvaneista puhelinvalmistajista ja sen liikevaihto tämän vuoden kolmannella neljänneksellä kasvoi yli tuplasti verrattuna edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan. Nopeasta kasvusta huolimatta elektroniikkajätti Samsung ohitti HTC:n maailman neljänneksi suurimpana puhelinmyyjänä edellisen kolmanneksen aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

kitevesku
kitevesku

1

Windows Phone 7 -puhelimissa on aina oletuksena myös laitevalmistajan oma sovellus-/sisältökauppa, jonka kautta esim. HTC voi jaella joko omia tai muiden sovelluksia tai sisältöä omiin puhelimiinsa.

Viime viikollahan LG ilmoitti tarjoavansa WP7-asiakkailleen ilmaisia softia, jotka ovat muille saatavilla vain maksullisina.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

2

Vaikea sanoa mitään ..
Merkille kyllä respectiä löytyy mutta miten tämän nyt toimii sitten käytännössä omat koodarit vai?

Vastaa
Abexi
Abexi

3

Alkaako tästä nyt tällainen epäselvyyksien aika näille sovelluskaupoille. Androidille kohta miljoona eri sovelluskauppaa? Joka merkki tarjoaa omia kauppojaan, saako näitä sovelluksia sitten androidin omasta kaupasta ja jos saa niin onko ne eri hintaisia, eli pitääkö katsoa monesta eri paikasta ennen kuin uskaltaa ostaa.

Mielestäni tämä että kaikki alkavat omaa sovelluskauppaansa pyörittämään samalla alustalla on vain sekava ajatus. Mutta katsotaan nyt sitten käytännössä miten hommat tulevat menemään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja