Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n L-03C on puhelimella varustettu kamera

5
Kaarlo Räihä

LG:n L-03C on puhelimella varustettu kamera
Aasian suunnalta tulee lähes viikoittain mielenkiintoisia tuotejulkistuksia, joista tällä viikolla huomiota on saanut LG:n L-03C, joka yhdistää digikameran ja puhelimen samoihin kuoriin.

Nykyisiin markkinoilla oleviin kamerapuhelimiin verrattuna L-03C on lähtenyt suunnittelun osalta toiseen suuntaan, sillä laite on kameran näköinen ja puhelimista poiketen siinä on 3x optinen zoom sekä Pentaxin 1:3.6-5.5-linssi. Hämärässä kuvaamista varten laitteessa on Xenon-salama.
Kuvat tallentuvat 12 megapikselin CCD-kennon avustuksella, ja laitteella onnistuu videokuvaus 720p-resoluutiolla. Puhelinominaisuuksista mainitaan 3G-, GSM- ja FOMA-tuet. Valmiusaikaa luvataan 350 tuntia ja puheaikaa 220 minuuttia.

Puhelinominaisuuksien ja tiettyjen kuvaustoimintojen ohjaaminen tapahtuu kolmetuumaisen kapasitiivisen kosketusnäytön (resoluutio 800x480) kautta. Zoomausta ja tavallisimpia kuvaustoimintoja varten laitteesta löytyvät erilliset napit. Laitteessa on GPS-tuki, joten kuvat saanee tarvittaessa geotagattua.

Kokoa laitteella on 112x60x17,3 mm (paksuin kohta 22 mm) ja painoa 165 grammaa. Värivaihtoehdot ovat musta ja shampanja. Japanissa puhelinta kauppaa NTT DOCOMO -operaattori, mutta valitettavasti laitetta ei todennäköisesti nähdä Euroopan tai Yhdysvaltojen markkinoilla.

Alla muutama Impress Watch -sivuston ottama kuva uutukaisesta

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

user_org (vahvistamaton)

5

3@
>Panasonic ehti ensin:

Kaukoidänmarkkinoille on tuota jo vuosia "pokkari+puhelin" yhdistelmiä (saatto ekat olla jopa ennen ns kamerapuhelimia). Eikä GSM tukikaan ole aivan ensimmäistä kertaa, muistaakseni joku malli on joskus euroopanmarkkinoillekkin eksynyt.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja