Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OHA-jäsen: Gingerbread-päivitys luvassa Nexus Onelle lähipäivinä

2
Kaarlo Räihä

OHA-jäsen: Gingerbread-päivitys luvassa Nexus Onelle lähipäivinä
Google ei ole vielä virallisesti esitellyt Android-ohjelmistoalustan seuraavaa Gingerbread-versiota, mutta Open Handset Alliance -ryhmittymän palkkalistoille kuuluva Alvaro Fuentes sanoo ensimmäisen julkaisun tulevan ulos lähipäivinä.

Fuentesin mukaan ensimmäisenä Gingerbread-päivityksen saavat vähemmän yllättäen Googlen Nexus One -puhelimet, joiden kehittäjäversioille OTA-päivitys tulee ladattavaksi lähipäivinä. Fuentes sanoo Gingerbreadin versionumeron olevan 2.3, mutta mitään tarkempia tietoja Fuentesin Twitter-viesti ei kerro tulevasta Androidin versiosta.
Nykyisten spekulaatioiden mukaan Gingerbread esitellään virallisesti tämän viikon torstaina, mutta keväällä pidetyn Google I/O -tapahtuman kaltaista julkaisuhässäkkää ei nähtäne tällä kertaa.

Gingerbread-julkaisun lisäksi Googlelta odotetaan tietoja uudesta kehittäjäpuhelimesta, joka korvaisi jatkossa Nexus Onet.

Toistaiseksi matkapuhelinvalmistajat ovat olleet hyvin vaitonaisia mahdollisista Gingerbread-päivityksistä, ja monet puhelimet eivät ole edes vielä saaneet luvattuja Froyo-päivityksiä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Bluejack
Bluejack

2

Tuo 2.3 päivitys tulee olemaan lähinnä "korjaava" päivitys nativii selaimen ja lokalisointien suhteen yms.. joten aivan selvä jotta mitään 3.0 päivitystä Nexus One ei varmasti saa..

mikäli kehitys wikiä on sitten vähääkään uskominen..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja