Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia E7 ehtii vielä joulumarkkinoille (PÄIVITETTY)

6
Matti Vähäkainu

Nokia E7 ehtii vielä joulumarkkinoille (PÄIVITETTY)
Nokian uuden E-sarjan lippulaivan julkaisupäivämäärä on paljastettu yrityksen Twitter-tilin välityksellä. Nokia vastasi Twitter-käyttäjä KaLeebsin kysymykseen, että Nokia E7:n ensimmäiset kappaleet lähtevät maailmalle joulukuun 10. päivä.

Nokia N8:aa muistuttava ja QWERTY-näppäimistöllä varustettu bisnespuhelin on Nokia Worldissä julkistetuista Symbian^3-puhelimista ainut, jota ei yhtiö ei ole vielä päästänyt maailmalle. Samalla se tulee olemaan 495 euron verottomalla hinnalla puhelimista arvokkain.

Nokia huomauttaa viestissä, että kaikki halukkaat eivät saa E7:ää joulukuun 10. päivä, sillä saatavuus vaihtelee maiden ja oletettavasti myös operaattoreiden välillä.

Päivitys: Nokia on korjannut väärinkäsityksiä E7:n julkaisuaikataulusta. Alkuperäistä Twitter-viestiä on selvennetty. Kyseessä ei olekaan joulukuun 10. päivä (Dec 10) vaan joulukuu 2010 (December 2010). Joulupukille voi siis edelleen lähettää toiveita E7:stä, mutta saattaa olla ettei kuusen alta uutukaista löydykään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Grina
Grina

4

Flash on puhelimessa vain tiellä. Pöytäkoneellakaan en siitä erityisemmin pidä. Ja ei, en käytä Applen tuotteita.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

4@
>Flash on puhelimessa vain tiellä.

Muistia se vie, mutta ei mahdottomasti, kyse kuitenkin sellaisesta oletuksesta joka löytyy perusluureista älypuhelimiin ja sille on tehty paljon mobiili sovelluksia.

Käytännössä kaikki mobiilitoteutukset ovat kyllä FlashLite pohjaisia ja jos ei, niin kyse sellaisesta ettei se kyllä ole kovin mobiilia. eli siis toimivaa luurissa.

www selaimessa flash tuki varmaan monelle ruksittu pois käytöstä, (entistä usemap turvallinen PC käyttäjäkin pitää Flashin oletuksena pois) ja tökitään päälle vasta tilanteissa jossa sitä tarvitaan. Tämän luokan puhelimissa se ei ole selaimessa tiellä, vaan on sitä varten jos sitä tarvitsee.

Jos ei edes tuoreilla flash lite versioilla ei jokin www palvelu toimi, niin sitten on palautteen paikka palvelun tekijälle, että huomio mobiilit.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja