Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkistaa uuden lippulaivapuhelimen helmikuussa

18
Manu Pitkänen

Samsung julkistaa uuden lippulaivapuhelimen helmikuussa
Engadgetin mukaan Samsung aikoo tuoda markkinoille ensi vuoden alussa uuden lippulaivamallin puhelinvalikoimaansa. Puhelimesta vuotaneet tekniset tiedot ovat varsin meheviä.

Tarkalleen ottaen puhelin julkistetaan helmikuussa, mahdollisesti MWC-messujen yhteydessä. Engadgetin saamien tietojen mukaan Samsungin tuleva puhelin on varustettu Googlen Android 2.3 -käyttöjärjestelmällä ja siinä on joko 4,3 tuuman tai 4,5 tuuman "sAMOLED 2" -kosketusnäyttö. Näytön resoluutio on WVGA.
Puhelimessa on lisäksi 8 megapikselin kamera, jossa on LED-salama. Aiemmassa Galaxy S -puhelimessa ei salamaa ollut lainkaan. Kameralla on mahdollista kuvata täyttä 1080p-resoluution teräväpiirtovideota. Toistaiseksi nimeämättömästä puhelimesta löytyy myös Bluetooth 3.0, 1,2 gigahertsin prosessori ja 16 gigatavun sisäinen muisti.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

henkka3 (vahvistamaton)

2

TOIVOTTAVASTI tuo Led-salama tulee olemaan (power-Led) -tyyppiä!!!.

Vastaa
ps (vahvistamaton)

3

Menee liian isoksi nöytöt... kauppaan jää tämä. Omalla kohdalla vedän rajan 4". Eihän tollanen 4.5" näytöllä varustettu halko mahu ees farkkujen taskuun.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

4

Menee joo näytön koko tabletin puolelle.. Muuten kyllä voi olla vakuuttava laite, mikäli valmistuksen laatu on lähempänä Samsung Wavea kuin Galaxy S:ää..

No jotkuthan urputtaa tietysti bäytön resoista, mutta mielestäni se on ihan riittävä. Onkohan toi sAMOLED 2 näyttö millainen, onko esimerkiksi suuri ero ensimmäiseen superamoled näyttöön? Onko niitä vielä missään?

Vastaa
Tcav
Tcav

6

Jotenkin alkaa ihmetyttämään, kun näytön koot kasvavat, mutta resoluutio ei. Ymmärrän kyllä, että ei haluta yhteensopivuutta "rikkoa", mutta onhan jo Galaxy Tab sen todistanut, että Androidilla pystyy käyttämään hyvin isompaakin resoluutiota.

Vastaa
Puppek
Puppek

7

"...ja siinä on joko 4,3 tuuman tai 4,5 tuuman "sAMOLED 2" -kosketusnäyttö."

Ihan liian isoksi menee. 4" on myös oma maksimi.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

10

6@
>Jotenkin alkaa ihmetyttämään, kun näytön koot kasvavat, mutta
>resoluutio ei.

Jutussa ei taidettu mainita piksleimäärää tai resuluutiota.

Jos perinteinen 480x840 niin se riittää varsin hyvin kädessäpidettävän laitteen katseluetäisyyksiin, JOS ei ole Samsungin PenTile toteutus.

Vastaa
tonttila
tonttila

11

Wide VGA or WVGA an abbreviation for Wide Video Graphics Array is any display resolution with the same 480 pixel height as VGA but wider, such as 800×480, 848×480, or 854×480... (WIKI)

Vastaa
tonttila
tonttila

12

WVGA (480p)

Wide VGA or WVGA an abbreviation for Wide Video Graphics Array is any display resolution with the same 480 pixel height as VGA but wider, such as 800×480, 848×480, or 854×480. It is a common resolution among LCD projectors and later portable and hand-held internet-enabled devices (such as MID and Netbooks) as it is capable of rendering web sites designed for an 800px-wide window in full page-width. A well-known example is the ASUS Eee PC 700 series, but also the Nokia 770, N800, N810 and N900 models.

As of 2010, mobile phones with WVGA display resolution are becoming more common. A list of mobile phones with WVGA displays is available.

Vastaa
kikuu
kikuu

13

"Kyllä noilla specseillä Nokia mallit "kalpenevat"!!!. ;)
=)"

No kyllä varmasti kalpenevat, "Hinta-ominaisuus"-suhde voi kuitenkin olla vähä parempi Nokiassa. Kamera PALJON parempi esim N8 kuin tämä Samsung. Kenno varmaan joku naurettava 5v vanha ja vähän megapixeleitä laitettu silmän lumeeksi. Ja paljonkohan mahtaa tältäkin löytyä hintaa? 700€? Sitä kannattaakin puhelimesta maksaa enemmän kuin tietokoneesta.

Vastaa
virallinen hieroja (vahvistamaton)

14

Nokia:ltahan on ilmeisesti tulossa samoihin aikoihin uusi lippulaiva, vastaavat näin kaiken maailman samsungeille ja appleille. Elop:ille on tärkeää että nokian tuote on aina markinnoiden lippulaiva. Murtazin sanoi twitterissä , että siinä on todella suuri kamera ja myös kosketusnäyttö. Myös Navigaattori, ja ovi store.

Vastaa
Nokia & Symbian.NO!! (vahvistamaton)

17

Nokia on 4-vuoden sisällä mennyt niin paljon kehityksessä taaksepäin että Elopilla tulee melkein ylitse pääsemättömiä tuotekehityksessä,että siihen Nokian rahat hupenevat pian!!.
Samsung on jo parempi teknisesti,laadullisesti ja VARSINKIN toimintavarmempana matkapuhelimena,kun nokia "hiihtää" Symbian-käyttiksellä perässä!!. :/
Samsungilla ON rahaa enemmän panostaa tuotekehitykseen,kuin Nokialla!!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja