Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta tulossa Windows Phone 7 -puhelimia?

3
Teemu Laitila

Sony Ericssonilta tulossa Windows Phone 7 -puhelimia?
Sony Ericsson saattaa olla aikeissa palata Microsoftin pariin kahden Windows Phone 7 -puhelimen voimin. Vuotaneiden tietojen mukaan Sony Ericsson on julkaisemassa X7- ja X7 Mini -mallit ensivuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Molemmissa puhelimissa on kohtuullisen isot näytöt. Tietojen mukaan X7 tulee olemaan 4,3 tuuman kokoinen ja nimestään huolimatta X7 Minikin on 3,5 tuuman kokoinen.

X7 perustuu Qualcommin tulevaan uuden sukupolven kaksiytimiseen Snapdragon-suorittimeen, joka toimii 1,2 GHz:n taajuudella. 4,3" kokoisessa (480x800) X7-mallissa on 8,1 megapikselin kamera, joka kykenee tallentamaan 720p-tasoista videokuvaa. Nopeamman prosessorin ja näytönohjaimen ansiosta X7:n pitäisi pystyä toistamaan 1080p-tasoista videokuvaa ja vuotaneiden tietojen perusteella laitteesta löytyy myös HDMI-liitäntä. HDMI liitäntä antaa kuitenkin aiheen epäillä vuodettujen tietojen aitoutta, sillä nykytietojen mukaan Windos Phone 7 -käyttöjärjestelmä ei sisällä ollenkaan tukea HDMI-liitännän käyttöön.
X7:n "pikkuveli" X7 Minikin on 3,5" kokoinen ja käytössä on sama resoluutio. Prosessorina toimii vanhempi monissa älypuhelimissa käytetty 1 GHz taajudella toimiva Snapdragon. X7 Minissä on painotettu erityisesti kameraominaisuuksia ja kennon koko on kasvatettu 10,1 megapikseliin. Sony Ericsson on tietojen perusteella asentanut puhelimeen myös harvinaisen 3x optisen zoomin sekä Xenon-salaman.

Tietoja ei ole vahvistettu muista lähteistä, joten Youtube-videolla kerrotut tiedot saattavat olla myös täysin perättömiä. Jos taas puhelimet todellakin nähdään esimerkiksi helmikuussa pidettävillä Mobile World Congress -messuilla, Sony Ericssonilla saattaa on käsissään kohtuullisen houkuttelevia puhelinmalleja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

_mikkis__ (vahvistamaton)

1

X7 mini vaikuttaa kiinnostavalta! Pitääpä odotella lisää tietoa jos nyt edes sitten on mitään oikeaa infoa.

Sonyerkiltä voi odottaa myös todella laadukasta kameraa ja optinen zoom kuulostaa kyllä hyvältä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja