Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ihmiset maksavat lähes 300 dollaria iPhone 4:n valkoisista kuorista

23
Kaarlo Räihä

Ihmiset maksavat lähes 300 dollaria iPhone 4:n valkoisista kuorista
Tämän vuoden kesällä Apple toi myyntiin iPhone 4 -puhelimen, mutta lupauksista huolimatta Apple ei ole saanut valkoista mallia kuluttajille asti. Valkoisilla puhelimilla on kuitenkin kova kysyntä, ja tämän huomasi myös 17-vuotias Fei Lam, joka aloitti valkoisten kuorien myymisen elokuussa.

Lamin pyörittämällä WhiteiPhone4Now-sivustolla etu- ja takakuoren sisältävä paketti iPhone 4 -puhelimeen maksaa huimat 279 dollaria, mutta tämä ei näytä pelottavan asiakkaita, sillä Lam on myynyt kuoria jo yli 130 000 dollarin edestä.
Lamin myymät kuoret ovat tilattu varaosina Applen käyttämältä alihankkijalta (Foxconn), joten ne sopivat puhelimeen suoraan, kunhan nykyiset mustat kuoret vain poistaa aluksi puhelimesta sopivien työkalujen ja ohjeiden avulla.

Nuoren yrittäjän toiminta ei ole kuitenkaan miellyttänyt kaikkia, vaan häntä on syytetty epävirallisesti jo varastetun tavaran myymisestä. Lam ei aio kuitenkaan luovuttaa, joten kuorien myyminen jatkunee entiseen malliin.

WhiteiPhone4Now-sivuston lisäksi valkoisia kuoria myydään muillakin sivustoilla korkeilla summilla.

Kommentit (23)

Spekkaa (vahvistamaton)

1

No eihän tuo nyt paha hinta ole. Voisin aivan hyvin investoida, jos tahtoisin iPhoneni muuttaa valkoiseksi.

Vastaa
toope
toope

2

Apple ei saa kuoria myyntiin mutta 17 vuotias poika saa. Kannattaisiko Applella istua pöydän ääreen ja miettiä mistä tämä johtuu.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

@1

Ai että 279 dollaria puhelimen värikuorista ei muka ole muka paljon? %) Minusta on ihan tolkutonta maksaa moista summaa pelkistä kuorista on ne sitten valkoset tai minkä väriset tahansa. Pitää olla jossain määrin tärähtänyt, että maksaa tommosen summan.

Vastaa
finlandery
finlandery

6

aika paha kyllä jos itse iphone maksaa sen 500 ja siihen viellä 300 kuoret, niin huhhuh, ja tuolla sivuilla sanotaan viellä että säästäis jonku 150 kun tilaa tuolta niin että mitä helvettiä kun 300+150 on melkee yhtäpaljon kuorista kuin itse puhelimesta. Mitäköhän valkokultaplatinatimanttihöpöhöpöseosta tuolla käytetään

Vastaa
charmakr
charmakr

7

Siis ei tästä voi tehdä muuta johtopäätöstä kuin että iPhonen käyttäjillä on rahaa millä mässäillä tai he elävät onnellista rakkauselämää iPhonensa kanssa.

Vastaa
remix
remix

10

Jos oikein ymmärrän mitä tuolla WhiteiPhone4Now-sivuilla sanotaan, niin paketissa tulee mukana uusi kosketusnäyttö. En tiedä mitä tuo maksaa varaosana Applelta, mutta ei varmaan paljon jää tuosta hinnasta. Eli jos on näyttönsä hajottanut, niin tuossa voi olla järkeä. Tai ainakin vanhan näytön voi sitten yrittää kaupata.

...
White iPhone 4 Front Panel (Pre-Assembled)

- Retina Display
- Supporting Frame
- Front Glass
- Digitizer/Touch Panel

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

12

Jos mukana tulee uusi kosketusnäyttö, hinnassa on jotain järjen hiventä. Muuten aivan naurettavaa. Kyllä pitää olla täysi idiootti, että maksaa puhelimen kuorista sen 300€ :D

Vastaa
finlandery
finlandery

15

oot kyllä nimesi vertainen jos luulet että kukaan täysjärkinen maksaa 300 pelkästä metalli/pahimmassa tapauksessa muovi kuorista

Vastaa
Zarok
Zarok

16

DealExtremestä saa uuden näytän n. 50 dollarin hintaan. Eli takakuoret maksavat n. 220 dollaria. Halvemmaksi varmaan tulisi jopa teettää jonkun ammattilaisen kautta.

Vastaa
Zarok
Zarok

17

Kyseisetä kaupasta saa takakuoren n. 80 dollarilla ja etukuoren 50 dollarilla, kuitenkin on saakelin kallista.

Vastaa
toope
toope

20

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Revision:

näin automaalaria on hienoa kun voi itse maalailla kuorensa niin ei tule kuluja muutakuin maalista :)

Onko maali pysynyt hyvin iPhonen lasikuorissa?

Vastaa
Revision
Revision

22

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti toope:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Revision:

näin automaalaria on hienoa kun voi itse maalailla kuorensa niin ei tule kuluja muutakuin maalista :)

Onko maali pysynyt hyvin iPhonen lasikuorissa?

eikai sitä lasia tarvitse maalata kun hoitaa sen mustan muovin sieltä alta, en ny iphonea omista niin paha sanoa mimmoinen tuo sydeemi on, kuitenki on aika monta muuta luuria tultu maalattua.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja