Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson lupaa osittaista monikosketustukea X10:lle

1
Kaarlo Räihä

Sony Ericsson lupaa osittaista monikosketustukea X10:lle
Sony Ericssonin X10-puhelinten päivittäminen Android 2.1 -aikakauteen käynnistyi pari viikkoa sitten, ja yrityksen blogin perusteella lisää päivityksiä on luvassa. Seuraavana kyseisiin tuotteisiin on tarkoitus lisätä osittainen monikosketustuki.

SE:n alkuperäisen ilmoituksen mukaan X10 ei suoriudu monikosketuksesta ohjelmisto- ja laitteistorajoitteiden takia, mutta nähtävästi yritys on saanut lisää teknistä tietämystä puhelimen komponenteista, joten monikosketus voidaan lisätä puhelimeen ohjelmistopäivityksellä.

Laitteistorajoitusten vuoksi monikosketustuki ei toimi kuitenkaan aivan samalla tavalla kuin kilpailijoiden tuotteissa, vaan esim. kahden sormen liikuttaminen näytöllä samalle X- tai Y-akselille voi aiheuttaa SE:n mukaan kummallista käytöstä. Tämän takia monikosketustuki lisätään virallisesti vain puhelimen selaimeen ja Google Maps -sovellukseen, joissa kahden sormen käytöllä voi zoomata.Monikosketuksen tuova OTA-päivitys on tarkoitus saada jakeluun ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.

SE julkaisi tulevasta ominaisuudesta alla löytyvän lyhyen esittelyvideonPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

johnsmith101
johnsmith101

1

Seurauksena on, että monikosketustuki lisätään virallisesti vain puhelimen selaimeen ja Google Mapsiin, missä kahden sormen zoomaus on mahdollista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.