Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kolme miljoonaa päivittäistä latausta Nokian Ovi-kaupassa

7
Teemu Laitila

Kolme miljoonaa päivittäistä latausta Nokian Ovi-kaupassa
Nokian Ovi-kaupasta ladataan sisältöä jo kolme miljoonaa kertaa päivässä. Nokian tiedotteen mukaan sovelluskehittäjien kiinnostus Ovi-alustaa kohtaa on myös kasvanut voimakkaasti. Viimeisen vuoden aikana yli 400 00 uutta kehittäjää on liittynyt Forum Nokiaan.

Uusien kehittäjien myötä Nokian Qt-kehitystyökaluja on ladattu yhteensä 1,5 miljoonaa kertaa. Nokia ilmoitti aiemmin, että tulevaisuudessa Qt on ainut Symbianilla käytettävä kehitysalusta. Qt:n käyttö helpottaa samojen sovellusten julkaisua sekä Symbianille että tulevalle MeeGo-alustalle, minkä pitäisi lisätä kehittäjien kiinnostusta tekniikkaan.

Nokian ensimmäisen Symabian^3-mallin N8:n julkaisun jälkeen Ovi-kaupan suosituimmat sovellukset ovat olleet puhelimen taskulampuksi muuttava Q Torch, suomalaisen pelitalon Rovion hittipeli Angy Birds ja autopeli Need for Speed Shift HD.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

miksuh2
miksuh2

6

> Viimeisen vuoden aikana yli 400 00 uutta kehittäjää on liittynyt Forum
> Nokiaan.

400000, ei 40000, Nokian omilla sivuilla mainitaan määräksi 400000 uutta kehittäjään

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Möö (vahvistamaton)

7

"squi"

vaihda pitsin nypläämiseen jos et pysty virheitä korjaamaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja