Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta kaksi halpaa 3G-puhelinta

6
Manu Pitkänen

Nokialta kaksi halpaa 3G-puhelinta
Matkapuhelinvalmistaja Nokia on tänään julkaissut kaksi uutta alle 100 euron 3G-matkapuhelinta. Nokian mukaan uusien mallien tarkoituksena tarjota 3G:tä tukeva matkapuhelin niille, joilla siihen ei ole aiemmin ole ollut varaa.

Mallinimellä C2-01 kulkeva puhelin maksaa 70 euroa ennen veroja ja se on Nokian edullisin 3G-puhelin. Muutoin kyseessä on varsin tavanomainen Symbian Series 40 -käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin. Siinä on 3,2 megapikselin kamera, Bluetooth, FM-radio ja tuki 16 gigatavun microSD-muistikortille. Toisin kuin edeltäjässään C2-00:ssa, C2-01:ssä ei ole kuin yksi SIM-korttipaikka. Puhelimen on tarkoitus ilmestyä ensi vuoden alussa.
Kymmenen euroa kalliimmassa X2-01:ssä on fyysinen QWERTY-näppäimistö. Puhelin on tarkoitettu niille, jotka haluavat edullisen puhelimen mutta haluavat käyttää sosiaalista mediaa mahdollisimman vaivattomasti. Puhelimessa on Communities-sovellus, jonka avulla Facebook-kavereiden tilapäivitykset näkee suoraan puhelimen aloitusnäkymästä. Puhelimessa on 2,4 tuuman QVGA-näyttö ja VGA-tason kamera. X2-01 ilmestyy tämän vuoden aikana.

Alla esittelyvideot tulevista puhelinmalleista.Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

ei (vahvistamaton)

2

Ei ole S40 Symbiaania nähnyt vaikka niin väitetääm: "kyseessä on varsin tavanomainen Symbian Series 40 -käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin"

Vastaa
meegomee
meegomee

3

@1 @2
Niinpä niin, faktat kohdilleen puhelinvertailu.com! Eipä ole 3G-puhelin tuo jälkimmäinen eikä ole myöskään Series 40:llä mitään tekemistä Symbianin kanssa.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

4

Eihän jutussa sitten ollut kuin pari pikku virhettä... =)

Mutta onko halvalla 3G luurilla mitään tekoa edes?
Siis onko 3G:stä iloa halvalle puhelimelle?

X2:sen qwerty halvassa luurissa onkin sitten jo eri juttu.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

5

4@
> Eihän jutussa sitten ollut kuin pari pikku virhettä... =)

Eikä ole vieläkään korjattu.

>Mutta onko halvalla 3G luurilla mitään tekoa edes?
>Siis onko 3G:stä iloa halvalle puhelimelle?

Ilman muuta, 3G verkko sinänsä. ja sitten sen mahdollisuudet, nopeampi datasiirto, pienemmät viiveet, videopuhelut, datasiirtoa puheen aikana (harva 2G verkko sitä tukee) ...

3G tuen tärkeys sinänsä on riippuvainen missä päin mailmaa ollaa, joissain maissa sitä vasta viritellään, voi siltikin tarjota ruuhkattomampaa kaistaa, jossain toisessa maassa on siirrytty 3G verkkoihin paljon vahvemmin.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

6

5@
>4@
>> Eihän jutussa sitten ollut kuin pari pikku virhettä... =)
>Eikä ole vieläkään korjattu.

Eikä vieläkään

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja