Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus S:stä uusi kuva

8
Manu Pitkänen

Nexus S:stä uusi kuva
Engadget löysi Googlen työntekijän Picasa-albumista kuvan puhelimesta, jonka uskotaan olevan tuleva Nexus S. Huomiota on herättänyt puhelimen muotoilu.

Aiemmin Web 2.0 -konferensissa saatiin joitain kuvia Googlen Nexus S -puhelimesta. Kuvien perusteella puhelimessa käytetään epätyypillistä koveraa kosketusnäyttöä. Samsung on aiemmin esitellyt koveraa-näyttöteknologiaa ja sillä saavutetaan Samsungin mukaan parempi käyttökokemus kuin tavallisella tasaisella näytöllä.
Nyt Engadgetin löytämästä kuvasta saadaan kuvaa puhelimen muotoilusta uudesta kuvakulmasta. Täyttä selvyyttä ei kuitenkaan vielä ole, että onko koko näyttö kovera vai ainoastaan puhelimen reunat. Kuva on otettu viime viikonloppuna, joten puhelimen julkaisu ei liene kovin kaukana. Nexus S -puhelimessa käytetään Android 2.3 -käyttöjärjestelmää, jonka julkaisun odotetaan tapahtuvan aivan pian.Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Abexi
Abexi

3

@2 Rölli ta ei...
Kuvan laatuhan on perinteistä "julkisuuteen vuotanut materiaali"-laatua, eli ei saa "mitään" selvää. Paha lähteä tuomitsemaan tuon kuvan perusteella.

Vastaa
djabu
djabu

4

Grina, koveralta tuo meikäläisen silmiin näyttää. Kupera kun on ulospäin "pullistunut", kovera sisäänpäin. Mutta, kauneus katsojan silmissä :)

Vastaa
M4cor
M4cor

5

Olen edelleen sitä mieltä että olisi pitänyt antaa HTC:n valmistaa, ei olisi mikään muovilelu tullut.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

6

Puhelinvertailu.com - viime päivien uutiset - jo tänään!

Vastaa
miksuh2
miksuh2

7

Ei oo sitten yhtään huonolaatusempaa kuva onnistuttu tuosta luurista ottamaan... :P Sen verta suttunen ja epämääränen kuva ettei tosta paljon voi sanoa..

Vastaa
opee (vahvistamaton)

8

@6
Onhan se kuitenkin hyvä, että sinäkin voit viimein lukea, mitä se Engadget kirjoitti ammeriikanmurteella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja