Acerilta 4,8-tuumainen älypuhelin 1024x480-resoluutiolla

11
Manu Pitkänen

Acerilta 4,8-tuumainen älypuhelin 1024x480-resoluutiolla
Lähinnä tietokoneista tunnettu Acer on ilmoittanut tuovansa markkinoille oman Android-pohjaisen älypuhelimen. Puhelimen nimestä tai hinnasta ei ole vielä tietoa, mutta sen odotetaan ilmestyvän huhtikuussa 2011.

Acerin puhelimesta löytyy 4,8-tuumainen ja 1024x480-resoluution monikosketusnäyttö (kuvasuhde 21:9). Prosessorina on käytettyt gigahertsin Snapdragonia. Runko on valmistettu metallista ja leveys pienimmillään on 64 millimetriä. Puhelimen muista fyysisistä mitoista ei ole tietoa. Takaosasta löytyy 8 megapikselin kamera ja LED-salama. Eteen on videopuheluita varten lisätty 1,3 megapikselin kamera.

Puhelin tukee flashia ja HSDPA- (14,4 Mbps), WiFi b/g/n- ja Bluetooth 3.0 -yhteyksiä. Acer on lisännyt HDMI-portin ja 6-akselinen liikkeentunnistin, jossa gyroskooppi on yhdistetty kiihtyvyysantureihin.Päivitys. Alkuperäisessä uutisessa puhuttiin 1280x480-resoluutiossa, mutta todellinen resoluutio on 1024x480. Kiitos tarkkaavaisille lukijoille.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentit (11)

Jouni76
Jouni76

1

Nyt alkaa näytöllä olla kokoa. Kiva housun taskussa kuljettaa. Tosin leveys ei taida kasvaa muihin puhelimiin verrattuna juurikaan mutta pituutta paneelilla on n 5". Onkohan jutusssa painovirhe, olisko resoluutio kuitenkin 1024x480?

Vastaa
Feynman7
Feynman7

3

Hienon näkönen mutta perhanan iso. Mulla N8 farkkujen taskussa vielä menettelee, mutta isompi tekisi jo tiukkaa. Sitten ei oo istuminen juhlaa kun puhelin painaa johonkin tonne nivusiin.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

@1

Höö... Tuskin sillä näytöllä pituutta on n. 5", olis meinaan oika erikoisen muotoinen moinen näyttö, kun kerran näytön halkaisija on 4.8" :D Sitäpaitsi kolmion sivu ei edes voi olla pidempi kuin kolmion hypotenuusa, sellainen kolmio on mahdoton :) Ja jos halkaisijaltaan 4.8" näyttö olisi 4.8" pitkä, niin näytön leveys olisi 0" :D

Eli eiköhän se näyttö ole huomattavasti lyhyempi pituussuunnasa kuin 5" :)

Vastaa
Feynman7
Feynman7

6

@4

Varmaan itekkin tiedät mikä kaverilla oli pointtina. Elikkä kuva suhde on tavallista suurempi, jolloin näytön kokoa on kasvatettu lähinnä pituussuunnassa ja leveys ei pahemmin ole kasvanut. Vähäsen tuo voi vaikuttaa siihen että miten se sopii taskuun, paha sanoa testaamatta.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

8

@6

Kyse nyt oli siitä, että heppu puhui näytön pituudesta, vaikka se n. 5" on näytön halkaisija. En minä ottanut millään tavalla kantaa näytön kuvasuhteesen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.