Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Angry Birds kääntyy konsoleille

5
Teemu Laitila

Angry Birds kääntyy konsoleille
Suomalainen pelitalo Rovio aikoo julkaista supersuositusta Andgy Birds -pelistään konsoliversion. Angry Birds on tulossa Xboxille, PlayStationille ja Wiille. Angy Birds lienee maailman suosituin mobiililaitteelle tehty peli 36 miljoonalla latauksellaan.

BBC:n haastattelema Rovion toimitusjohtaja Peter Vesterbacka näkee älypuhelinten potentiaalin pelialustana ja uskoo entistä useamman suositun pelin siirtyvän puhelimilta konsolille tulevaisuudessa.

Älypuhelin alkaa olla eniten käytetty ja suosituin pelialusta. Se päihittää pian perinteiset konsoli- ja PC-pelit.BBC:n mukaan IHS Screen Digest -yhtiön pelialan analyytikko Piers Harding-Rolls vahvistaa Vesterbackan ennustuksen. Harding-Rolls kertoo, että on jo olemassa muutamia esimerkkejä alunperin älypuhelimille suunniteltujen pelien siirtymisestä konsoleille esimerkiksi PlayStation Networkin kautta.
[smartbox:here]Angry Birds on kuitenkin tulossa kaikille kolmelle suosituimmalle alustalle, mikä tekee siitä selkeästi isoimman nimen, joka on vaihdoksen tehnyt.

Vesterbacka myös vihjaisi BBC:lle Angry Birdsin tulevasta versiosta, jossa sioille on annettu suurempi rooli. Tarkempia aikatauluja ei paljastettu, mutta peli on tulossa ensi vuoden puolella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Abexi
Abexi

2

Pelkään että tällä kovalla tahdilla tuo konsepti voi mennä piloille. Kohta Angry Birds (menikö oikein Pume @4? ;D) on samanlainen kuin esimerkiksi Worms. Ainakin tuo nykyinen peli on vielä varsin viihdyttävä, mutta kohta nuo possut alkavat lentää ja ampumaan takaisin (tämä siis oma veikkaukseni) ja kas näin alkuperäinen idea unohdettu ja sarja "pilalla".

Ja miten tuo peli saadaan käännettyä mielenkiintoiseksi suurille alustoille, omasta mielestä juuri se idea on nyt siinä kun sormella pyyhkäiset ruutua ja lintu linkoaa kohti "linnaketta", miten ihmeessä noin simppeli saadaan toteutettua niin, ettei siitä jää vain karvas rahastuksen maku?

Vastaa
Pume
Pume

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abexi:Ja miten tuo peli saadaan käännettyä mielenkiintoiseksi suurille alustoille, omasta mielestä juuri se idea on nyt siinä kun sormella pyyhkäiset ruutua ja lintu linkoaa kohti "linnaketta", miten ihmeessä noin simppeli saadaan toteutettua niin, ettei siitä jää vain karvas rahastuksen maku?

No onhan meillä nyt kaikille konsoleille omat liikkeentunnistuksensa. Epäilisin, että niitä tullaan jollain muotoa hyödyntämään siinä ritsalla ampumisessa ja ehkä muuallakin, riippuen siitä, onko konsepti laitettu kuinka paljon uusiksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

4

Ei jeesus, miten näin kuraisesta ja ÄÄRETTÖMÄN itseään toistavasta pelistä voi tehdä konsoliversion? Ei voi ymmärtää. Tulee epäonnistumaan.

Vastaa
hyvi
hyvi

5

Onhan se hyvä että näitä PV:n kommentoijia ei ole otettu Roviolle innovoimaan tulevia pelejä ja miettimään strategioita. Angry Birds nykyisenä kännykkäversiona on vain yksi peli ja sen yhden pelin toteutustapa. Firmalla on varmasti paljon idoita niin peleistä kuin siitä miten ne soveltuu eri alustoilla. Ihan kiva vaan et on isot pyssyt pojilla mielessä.

Yks firman hepuista sanoi maikkarin uutisissa, että Roviosta vois hyvinkin tulla seuraava Nokia. Siitä en tiedä, mutta kyllä siihen muitakin ideoita täytyy olla takana kuin possujen lentäminen ja ampuminen. Heppu sanoi myös, että tästä Angry Birdsistä vois tulla samalla lailla johtotähti niinkuin Mario Bros oli Nintentolle. Eiköhän siellä ole siis jotain suunnitelmia ja kenties ässiä hihoissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.