Sports Tracker päivittyi nelosversioon

12
Teemu Laitila

Sports Tracker päivittyi nelosversioon
Suosittu urheilusuoritusten analysointi- ja seurantaohjelma Sports Tracker on päivittynyt versioon 4.0. Ohjelma päivittää itsensä automaattisesti seuraavan kerran käynnistettäessä. Uusi versio helpottaa tulosten ja tietojen jakamista sosiaalisten verkostojen kautta.

Uusi versio tuo mukanaan sisäliikunta-tilan, jossa GPS-toiminto voidaan sammuttaa. Ulkoisina muutoksina tulee paremmin pimeässä käytettäväksi sopiva näyttötyyli. Lisäksi mukana on perinteisiä pienempiä bugikorjauksia. Juuri julkaistu versiokin on jo saanut ensimmäisen bugikorjauksensa 4.001 -versionumerolla.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
189 € DNA
198 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -21%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 188 €

Asus ROG Phone 6D Ultimate – hinta laskenut -20%

Asus ROG Phone 6D Ultimate
864 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1074 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -17%

Oppo A38 (4G)
99 € DNA
119 € Verkkokauppa.com
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (12)

pitokokka
pitokokka

1

No jos tarkkoja ollaan, uusin versio 4.00(1)? Hyvä vinkki tuo GPS:n poisto sisäharjoituksista. Kännykkä tuppaa gps:n mukaan sinkoilemaan naapuritaloihin sisällä harrastettaessa, vaikka fyysisesti näyttäisi pysyvän paikallaan. Nyt sitten selvisi myös Workout -tilassa olevan kuikuilevan auringon merkitys: sitä painamalla pääsee yötilaan.

Kaiken kaikkiaan ihan ok sovellus, mutta kartat eivät ole samaa tasoa mitä n. vuosi sitten.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

2

Hyi, onpa näin suunnitelijan näkökulmasta käyttöliittymä aivan sairaan surkea ja kammottavan luontaantyötävän ruma.

Vastaa
hyvi
hyvi

3

Ihan täysin asiantuntemattomana sanoisin, että kahden kuvan perusteella tehtävät mielipiteet eivät taida olla kovin kattavia.

Eikös uusi sportstracker käytä openstreets mapseja? Korjatkaa, jos olen väärässä. Ne on paljon tarkemmat kuin mitkään googlemapsit ja siellä näkyy kaikenlaisia metsäpolkuja enempi.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

@2 Dollarinen
@3 kermajorma

Jospa te kaksi idioottia painusitte johonkin muualle. Ilmeissti kumpikaan teistä ei ole ikinä SportsTrackeriä käyttänyt. Sitäpaitsui vaikutatte täysiltä fanaatikoilta kumpikin. Suosittelen nettiyhteydetä luopumista kunnes kasvatte aikyuisiksi.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

5

@4

Joo taitaa tuo kännykkään asennettava sovellus käyttää Open Street Mapsia, jollen nyt väärin muista. Sports Trackerin webbipalvelu, johon reittitallennukset voi lähettää, käyttää kuitenkin Google Mapsia.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

6

Pitääpä tuota uusinta versiota kokeilla jokin päivä. Ei tosin hirveän pitkiä matkoja käppäillä pakkasessa, hhhrrr.

Uuden version parannukset on ihan mukavia, etenkin tuo sisäliikuntatila ja mahdolisuus jakaa suorituksia kavereille.

SportsTravker on kyllä mainio sovellus. Viimestään ensi kesää varten pitäisi ostaa tuolta noiden verkkokaupasta yhteensopiva sykemittarikin, niin saa syketiedotkin tallennettua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

7

Ihan paska sovellus. Ja lisäksi täysin turha. Kokeilin jollain Nokia-paskalla, eikä gps edes toiminut urheiluhallissa. Kukaan täysijärkinen tuolla pihalla juokse. Ehkä joillekkin junteille ihan sopiva sovellus, niin näkee paljonko kuluu kaloreita lehmänpaskaa luodessa.

Vastaa
eemeli5
eemeli5

9

@9Dollarinen

Tekisit palveluksen tälle saitille jos olisit kokonaan kommentoimatta. Eipä sulla mitään rakentavaa ole näköjään sanottavana.

Vastaa
vinikka
vinikka

11

Joo ite käytän Sport Tracceriä moottorikelkkailessa. Näkee Nopeus Huiput keskinopeuden ja jne.. Ja kämpillä voi katella kartasta missäpäin on liikkunu ko se lataa sen kartan Wlanin kautta.

Vastaa
air68
air68

12

Saakohan SPORTSTRACKERIN toimimaan Series 40 ASHA alustan kanssa ? Ajatuksena ostaa 301 kun ilmestyy ja laittaa sp siihen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.