Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Samsung Galaxy S on Darth Vader

5
Matti Vähäkainu

Videolla: Samsung Galaxy S on Darth Vader
Suomessakin suurta suosiota kerännyt Samsungin Android-puhelin Galaxy S on julkaistu Japanissa. Maan suurin teleoperaattori, NTT DoCoMo, mainostaakin kosketusnäytöllä varustettua älypuhelinta näyttävästi.

Alla olevalla mainosvideolla Samsung Galaxy S ottaa muodon henkilökohtaisena ja mukana kulkevana Darth Vaderinä. Mainoksesta huokuu japanilaista hullunkurisuutta, sillä ainakaan allekirjoittane ei samantien hoksaa, miksi Tähtien Sodan ikoni on istutettu mainokseen.

Suuresta houkutuksesta huolimatta jätän väliin mahdollisuuden hyväksikäyttää tässä jutussa sanoja "pimeä" ja "voima", ja jätän teidät nauttimaan itse mainoksesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Symnioosi (vahvistamaton)

3

kermajorma
Hyvin sanottu (HEH!),mutta suurin syy on Symbian.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

En kyl heti keksi mitään muuta yhteyttä, kuin että galaxy on suomeksi galaksi :) Mut ilmeisesti Glaxy S:n käyttäjät joutuu voiman pimeälle puolelle :)

Vastaa
perhana
perhana

5

hah tuo Darth Vaderhan on selkeästi Googlen musta synkkä varjo joka taustalla jatkuvasti vakoilee puhelimen käyttäjän toimia, eroon siitä ei pääse kirveelläkään.
Koittakaahan vaikka huviksenne monellako android marketista löytyvällä task killerillä saa suljettua esim. gtalk-sovelluksen taustalta pysyvästi?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.