Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xperia X8 päivittyy Android 2.1 -versioon

4
Teemu Laitila

Xperia X8 päivittyy Android 2.1 -versioon
Sony Ericsson on aloittanut Xperia X8 -puhelimen käyttöjärjestelmän päivitykset Android 2.1 -versioon. Päivitys on tervetullut uutinen puhelimen omistajille, sillä X8 julkaistiin lokakuun alussa lähes kivikautisella Android 1.6 -versiolla. Toisaa iloa saattaa laimentaa se, että moni valmistaja on päivittänyt jo Android 2.2 -versioon.

X8-puhelimet päivittyvät asteittain riippuen alueesta ja tuotekoodeista. Oman puhelimensa päivityksen tilan voi tarkastaa Sony Ericssonin virallisesta blogista, jossa on listattu päivityksen saavat puhelimet tuotekoodeittain.

Uuden Android-version lisäksi päivitys tuo mukanaan parannetun bluetooth-tuen, mahdollisuuden hakea kontakteille kuvat automaattisesti facebookista, uuden varmuuskopiointijärjestelmän ja laajemmat mahdollisuudet kuvien, äänen ja muun sisällön käsittelyyn.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Marsipaanimuuntaja (vahvistamaton)

2

Tällaistahan se kaikkien android-laitteiden kanssa on, ikinä missään ei ole uusinta versiota kun google paukuttaa niitä niin usein ulos. Valmistajat ei millään ehdi integroimaan uutta androidia omiin järjestelmiinsä hyväksyttävässä ajassa ja sitten tulee näitä ihkupäivityksiä, joissa käyttäjät saavat vanhentuneita softia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Symbian! (vahvistamaton)

3

Olen täysin tuohtunut tuohon androidiin! Ostin samsung galaxy sII i9100 ja käytin sitä kaksi viikkoa ja kolme päivää kunnes annoin sen kummipojalle etukäteis-syntymäpäivä lahjaksi jonka jälkeen kävelin kauppaan ja palasin vanhaan, tuttuun, parhaaseen ja muutenkin ihan huippu käyttikseen nimeltä SYMBIAN! Ostin siis nokia N9-00 16Gb:n! Suosikaa ihmiset ihmeessä nyt kotimaista. Nokia harkitsee muuttoa ulkomaille myös sen takia kun oman maan kansalaisetkin jo pettävät sen. Nokia kuitenkin tuo aikapaljon varoja tämän pienen valtion taskuun. Niillä rahoilla teidän työttömien laiskureitten luurit on maksettu!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja