Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Harva älypuhelinkäyttäjä lojaali tietylle merkille

9
Teemu Laitila

Harva älypuhelinkäyttäjä lojaali tietylle merkille
Markkinatutkimusyhtiö Gfk:n tekemän tutkimuksen mukaan yli puolet älypuhelinten käyttäjistä pitää vaihtoehdot avoinna seuraavan puhelinmallinsa suhteen, kertoo uutistoimisto Reuters. Heikko brändiuskollisuus aiheuttaa puhelinvalmistajille entistä enemmän paineita kilpailun kiristyessä älypuhelinmarkkinoilla. Valmistajista ainostaan Apple on onnistunut luomaan tuotteilleen uskollisen käyttäjäkunnan.

Laadukkaat kamerat, isot kosketusnäytöt ja Wi-Fi- sekä GPS-toiminnot nähdään nykyään perusominaisuutena high-end-luokan älypuhelimissa. Puhelinten lähestyessä toisiaan laitteistojen osalta, kuluttajat antavat yhä suuremman arvon yleiselle käyttökokemukselle ja palveluiden helpolle saatavuudelle. Jos puhelin ei tarjoakkaan valmistajan mainostamaa kokemusta tai ostajan toivomaa käyttökokemusta, menettää valmistaja luottamuksen helposti.

Gfk:n tutkimus paljasti, että keskimäärin vain 25 prosenttia kuluttajista aikoo jatkossakin käyttää saman valmistajan tuotteita. Valmistajista paras luku oli Applen iPhone-puhelimilla, joiden käyttäjistä jopa 59 prosenttia ei ollut suunnitellut merkin vaihtoa. BlackBerrypuhelinten käyttäjistä 35 prosenttia kertoi hankkivansa Research in Motionin valmistaman puhelimen jatkossakin. Android-käyttäjistä 28 prosenttia aikoi jatka Androidin parissa ja Nokian Symbian puhelimia tuki 24 prosenttia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
kkonapplefanipoika (vahvistamaton)

4

kk puhuukin tälläkertaa omasta applefanipoikuudestaan?

Vastaa
Thor1993
Thor1993

5

Kyllähän sen huomaa, että fanaattisimmat fanit löytyy Jobsin temppelistä...

Imho. ehkä turhinta ikinä fanittaa jotain yhtä merkkiä, koska sillä ei voi ite mitään voittaa.. Parasta ostetaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

6

@5 niin ja miksihän he sitä "fanittaa"? miten olisi vaikka oikeesti toimiva tuote josta ei helpolla halua luopua + apple on kyllä onnistunut, kun ostetaan paljon ohjelmia appstoresta ja sitten pitäisi vaihtaa merkkiä niin ei niillä teekkään enää mitään. Sama saattaa itsellä olla edessä jos tässä nyt WP7 lähtee koittamaan, tiedän jo tässä vaiheessa, että en saa siihen luuriin niitä ohjelmia mitkä on itselle tärkeitä iphonessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Symbian3,"bugipesä"! (vahvistamaton)

7

Symbian3-käyttöjärjestelmä ei ole tähän asti ollut kauhean toimiva,joten...(Nokia) taitaa tästä kärsiä eniten. =/

Vastaa
Malboro
Malboro

9

Itse ainakin aion jatkossakin hankki Samsung puhelimen, ellei jotain todella ihmeellistä tapahdu. Tähän ensimmäiseen puhelimeen (Galaxy S) olen ollut sen verran tyytyväinen. Muutenkin talosta löytyy paljon muutakin Samsung tuotteita :D.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja