Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämä on nopein Android-puhelin?

9
Matti Vähäkainu

Tämä on nopein Android-puhelin?
Aiemminkin verkkoon kuvissa eksynyt LG Star on jälleen spotattu. Tällä kertaa kuvat paljastavat uusia tietoja puhelinmallin ominaisuuksista ja kyvykkäästä Tegra 2 -SoC-alustasta.

Uusien kuvien perusteella LG Star, mallinumeroltaan P990, sisältää HDMI-liittimien, 8 megapikselin kameran LED-salamalla, kustomoidun Android-käyttöjärjestelmän sekä Benchmark-voimaa tarpeeksi päihittääkseen kaikki nopeimmatkin Android-puhelimet. Kuvissa esiintyvä Android on 2.2-versio eli Froyo, mutta puhelimen tullessa markkinoille ensi vuoden puolella, on siihen asennettu todennäköisesti Gingerbread.

Hintatietoja tai tarkempaa tietoa markkinoille astumisesta ei vielä valitettavasti ole.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
jeeeee00 (vahvistamaton)

1

Lagfixillä galaxy s:än tulos on yli 2000 eli ei tuo 1759 kovin järisyttävältä vaikuta.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

2

@1 Noh.. kuvitteleppas, mitä tapahtuu, kun tota vähän fixataan ja kellotellaan... Kaiken muun lisäks pitää ottaa huomioon ettei oo 100% valmis tuote..

Ihan kivan tehosiahan nää alkaa oleen, mutta se akkukesto..

Vastaa
masotus
masotus

3

Pyöräytin tuon benchmarkin joutessaan tuolla minun perus asetuksissaan olevalla Desire HD:llä ja antoi heti sen rapiat 2000 pojoa. Että ei tuo nyt ihmeitä lupaa tuo LG...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
AnttiFish (vahvistamaton)

4

Nii en sit tiedä tosta taulukosta (kuvassa) et kuinka todenmukainen vertailu toi on ku ite sain juuri äsken HTC Desirella pisteet 1252.

Vastaa
necq
necq

8

Hassua ettei kyseistä suorituskyvyn mittaukseen käytettyä sovellusta ja sen nimeä ole tässä kerrottu....

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja