Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:ltä 3D-näytöllinen älypuhelin ensi vuonna?

17
Manu Pitkänen

HTC:ltä 3D-näytöllinen älypuhelin ensi vuonna?
Taiwanilaisen älypuhelinvalmistaja HTC:n arvellaan tuovan ensi vuoden aikana markkinoille 3D-näytöllä varustetun Android-älypuhelimen. Asiasta kertoi sisäpiirilähteisiin vedoten 3Dradar.

HTC:tä on jo ehditty nimittämään maailman ensimmäiseksi matkapuhelinvalmistajaksi, joka ottaa 3D-näytöt tuotteisiin. Ainakin Sharp tuo Japanissa myyntiin Galapagos 003SH -puhelimen, josta löytyy autostereoskooppinen 3D-näyttö, jo ennen HTC:tä. Joka tapauksessa HTC näyttäisi hamuavan markkinaykköseksi 3D-näytöllisissä älypuhelimissa. Kovin aikaisin HTC:n 3D-puhelin tuskin tulee myyntiin, vaan julkaisu ajoittunee aikaisintaan ensi vuoden loppuun.
Tämän vuoden helmikuussa järjestetyssä Mobile World Congress -tapahtumassa HTC esitteli jo 3D:tä puhelimissaan. Tarkoituksena oli kuitenkin demota puhelinten suorituskykyä ja ominaisuuksia, ei niinkään itse puhelimia. HTC:n uskotaan esittelevän 3D-teknologiaa ensi vuoden helmikuussa, jolloin vuoden 2011 MWC-tapahtuma järjestetään.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (17)

Anonyymi käyttäjä
spatter (vahvistamaton)

1

Noopeli sille, joka keksii uuden tyyppisen akun. Ennen sitä nämä on kivaa teknoleluilua, ilman todellista hyötyä. Innovoida toki pitää, mutta kun sais ne innovaatiot vielä järkevästi käyttöön.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

2

Tietenkin on hyvä, että 3D-näyttöjäkin kehitellään ja luultavasti ne tulee ylistymään jollain aikavälillä. Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että GTC:n kannattaisi panostaa ainakin tavallisiin näyttöihin nykyistä enempi. Just oli GSMArenassa hyvä vertailu eri puhelinten näytöistä ja samalla eri näyttötyypeistä.

http://www.gsmarena.com/display_shootout-review-541.php

Kuten näkyy niin HTC jäi aivan Nokian ja Samsungin jalkoihin.

Vastaa
LoBer
LoBer

4

HTC:llä on kyllä täyttä shittiä nuo uudet näytöt (oliko SLCD) mitä tuli nyt Desireenkin.

Onneksi kerkesin saada heti julkaisun yhteydessä ton AMOLED-mallin. En parempaa näyttöä ole vielä nähnyt, musta on mustaa ja hyvin pelaa. Toki tässä on tota SLCD:tä vähän huonompi monikosketus tai siis bugailee jos laitat kaksi sormea näytölle ja pyörität puhelinta että vedät ympyrää niin se kadottaa vähän sormien paikat mutta ei muuta.

Mutta kyllä HTC on hyvä laatumerkki ja toivoisin palaamista AMOLED-aikaan jos saisivat vielä noita näyttöjä sopivaan hintaan. Joku valmistuspulmahan siinä taisi olla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
oatukka (vahvistamaton)

6

@2
Ylläripylläri, kun vertaillaan LCD näyttöä OLED näyttöihin. Eikä HTC:lla ole mitään tekemistä näyttöjen kehityksen kanssa, kyseinen yhtiä vaan iskee näytöt kiinni puhelimiin.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

7

@6

Jos nyt vaivautusit lukemaan mitä sanoin, niin huomaisit, että sanoin että HTC:n olisi syytä panostaa enemmän ihan tavallisiin näyttöihin, jonka tuo vertailu osottaa. HTC:han sen käyttämänsä näytön on valinnut. Ja minä en missään sanonut, että HTC valmistaisi näyttöjä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kk (vahvistamaton)

8

@7
miksuh, paneutuisit ja tutustuisit kunnolla asiaan ennen kuin möläyttelet noita mielettömiä mielipiteitäsi..esim htc desire hd:n näyttö on livenä huomattavasti miellyttävämpi (näkyy myös kirkkaassa valossa) ja luonnollisempi (värit kohdillaan, ei liika kontrastia) kuin galaxyn ja nokioista puhumattakaan. Ei kannata sokeasti uskoa nykyään kaikkea mitä netissä liikkuu vaan pitää itse kokea paikan päällä nuo puhelimet..

Vastaa
miksuh2
miksuh2

9

@8

Jospa lulisit sen vertailun GSMArenalta sen sijan, että väkisin yrität väittää minulle vastaan ihan peruiaatteen vuoksi, Kuten testissä näkyy niin se HTV Desire GD:n näyttö ei pärjää Sitäpaitsi niistä valokuvistahan näkee itsekin ettei HTC:n näyttö pärjää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
oatukka (vahvistamaton)

12

@8
En uskoisi, että "tavallinen" LCD näyttö pärjäisi auringossa OLED näytöille (katselukulmat ja heijastus), mutta voihan tietenkin olla, että HTC D HD käyttää erilaista lasia näytössä, joka voi vähemmän heijastaa auringonvaloa. Teknisesti OLED:N kyllä pitäisi voittaa, mutta lasin heijastavuus on se suurin tekijä suorassa auringonpaisteessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

15

@14

No onpahan Nokialla edes yksi osa-alue jossa jotenkuten pärjää. En tosin tiedä, että missä vaiheessa näyttöjen vertailu on alkanut perustumaan siihen, kuinka hyvin mistäkin näkyy kirkkaassa paikassa.. Suomessa ainakin ulkona saa melkeen yhden käden sormilla laskea päivät jolloin tuolla asialla on jotain merkitystä. Eikä nyt tähänkään asti ole tuottanut tuskaa puhelinta hieman kääntää johonkin suuntaan ettei peilaa, oli merkki mikä tahansa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

16

>Noopeli sille, joka keksii uuden tyyppisen akun. Ennen sitä nämä on
>kivaa teknoleluilua, ilman todellista hyötyä. Innovoida toki pitää,
>mutta kun sais ne innovaatiot vielä järkevästi käyttöön.

Akkujen kapasiteetin kehittyminen mahdollistaisi pienemmät laitteet.

Älypuhelimien kehitys ei kuitenkaan ole akuista kiinni.

3D näytöt voivat nousta tärkeäksi tekijäksi mobiilissa, alkuun ovat aika turhia, mutta näyttöjen ja ennenkaikkea käyttöliittymien ja sovellusten kehittyessä siitä voi tulla iso juttu.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

17

Voi, helvata pian se jää miksuhkin sossu tuille kun symbian kuolee ja Qt on mutta jää vain meego -> n900 kohde ryhmineen.. ja ei tullu opeteltua ajoissa koodailemaan sexywall-paper softia Normi käyttäjä pohjille vaikka linkkasin ajoissa ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja