Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen oma video esitteli Gingerbreadia ennenaikaisesti

2
Kaarlo Räihä

Googlen oma video esitteli Gingerbreadia ennenaikaisesti
Lähiaikoina julkaistavan Androidin Gingerbread-nimellä tunnettava 2.3-versio on kerännyt runsaasti kiinnostusta median keskuudessa, mutta Google on toistaiseksi ollut hyvin vaitonainen tulevasta tuotteesta. Mehustelijoiden onneksi Google julkaisi vahingossa videon, jossa esitellään Gingerbreadin toimintaa oletettavasti Nexus One -puhelimella.

Video on osa Googlen Voice Search -sovellusesittelyä, ja kun tarkkasilmäiset kuluttajat huomasivat Gingerbreadiin liittyvät muutokset videolla, otti Google videon pois YouTubesta. Googlen harmiksi video ehdittiin kuitenkin kopioida talteen, ja nyt sen voi katsoa esim. Engadget-sivuston kautta.

Videolla näkyvät selvästi mm. uusittu ilmoituspalkki (musta väritys) ja huomattavasti nopeutuneen Voice Search -sovelluksen toiminta. Pieniä muutoksia on tehty lisäksi esim. käyttöliittymän graafisten valintaelementtien ulkoasuun ja Android Marketin sovellusosioon.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

sirkuttaja
sirkuttaja

1

hung zing khan kang wang hung zing kang wangang zi tha de tsin kong thin kang LOL! tosi vakuuttava video piti oikeen leikata ettei kestä liian kauaa nuo asennusvaiheet ym. LOL!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

2

hyökkörrä äkkö oijjanpiekkan kekkssi iivan peävin pöykken antsi LOL! en osaa kun puhun tota suomee ym. LOL!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja