Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta edullinen Android-puhelin Suomeen

7
Matti Vähäkainu

Huaweilta edullinen Android-puhelin Suomeen
Elisa on kertonut, että se on tuonut joulumarkkinoille uuden Android-laitteen. Yhtiön omistaman ja kuluttajaliittymiä myyvän Saunalahden kautta myyntiin tuotava Huawei U8800 on edulliseen hintaan nähden varustettu varsin kattavalla ominaisuuslistalla. Kyseessä on ensimmäinen kerta kuin U8800 saapuu Eurooppaan.

3,8 tuuman kosketusnäytöllä, 5 megapikselin automaattitarkenteisella kameralla ja uusimmalla Android 2.2 -versiolla varustetulle Huawei U8800:lle tarjotaan liittymäpakettia, jossa yhdistetään Saunalahden Norppa+ -puhelinliittymä, Mobiililaajakaista Mini ja itse puhelin 12,90 euron kuukausihintaan. Puhelimen normaalihinta on 279 euroa.

Tarkemmat tiedot puhelimen ominaisuuksista löydät täältä.

Android-käyttöjärjestelmä valloittaa maailmaa ja on saavuttanut sekä laitevalmistajien että käyttäjien suosion. Android-puhelimiin saa mahtavan valikoiman ilmaisia tai muutaman euron hintaisia sovelluksia, joiden avulla jokainen käyttäjä voi räätälöidä puhelimensa juuri sellaiseksi kuin itse haluaa.


Suosituimpia älypuhelinsovelluksia ovat tällä hetkellä Facebook, Twitter ja muut yhteisöpalvelut sekä sähköposti ja navigointi. Myös suomalaisten sovellusten määrä kasvaa koko ajan. Pelit, uutispalvelut ja erilaiset arkipäivää helpottavat sovellukset yleistyvät nopeaa vauhtia.

Elisan liittymäliiketoimintajohtaja Panu LehtiPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
copypaste (vahvistamaton)

1

Eniten mietityttää laatu, mutta toisaalta kyllähän kalliimmankin pään (iPhonet, Samsungit jne.) puhelimissa laatu- ja suunnitteluongelmia riittää eli hinta ei todellakaan korreloi laadun kanssa.

Toisaalta vajaa 13 euron kk-hinta ei todellakaan ole paha hinta, ja takuu kuitenkin kytkyliittymän kanssa se 24 kk (pl. akku jne.).

Itse olen ollut toistaiseksi erittäin tyytyväinen ZTE Bladeen, todellakin hintansa väärti. Kameraltaan heikko, mutta kuvaamista varten minulla on sitten oikea digikamera. Ellen olisi hankkinut Bladea, tämä olisi ollut varmasti hankintalistalla. Noh, odotellaan josko sieltä tulisi Saunalahdelle myyntiin edullinen tablet-pc :)

Vastaa
core
core

2

Tämä on kuitenkin lähes tuplasti kalliimpi kuin ZTE Blade, joten mielestäni Blade-kamppanja on hinta-laatusuhteeltaan parempi. Tässä saa tietysti Froyo-androidin ja hieman isomman näytön, mutta en maksaisi siitä 144 € enemmän.

Vastaa
hyvi
hyvi

3

Erittäin pätevän oloinen puhelin ominaisuuksiltaan varsinkin kun on toi Android 2.2. Mahtaakohan luuri silti pyöritellä flashejä netistä (?)

Kertokaahan ZTE Bladen omistajat, onko laite miten hidas käyttää? Kiinnostaa tietää miten nää halvemmat luurit pelittää. Android on aivan loistava käyttis, mutta käsittääkseni tarvii tehoja taakse.

Vastaa
core
core

5

@hyvi
Hyvin pelittää Blade, ei hidastele pahemmin yhtään. Ehkä pientä tökkimistä havaittavissa kun androidin vakioselain lataasivua, mutta kun sivulataus on valmis, toimii taas smoothisti.
Joskus myös angry birdsiä pelatessa luuri saattaa vähän "miettiä" kentän alussa, jos on paljon objekteja :)
Huom! Mainittakoon että minun vertailukohta on Symbian puhelimet, ei kokemusta muista android-luureista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
copypaste (vahvistamaton)

6

@2: ZTE Bladessa kamera on aikas kehno, videokuvauksesta puhumattakaan. Tiedän, koska ko. luuri oli reilun viikon verran käytössä ennen kuin myin eteenpäin. Siksi pikku lisähinnalla jos saisi HD-tason kameran (vrt. N8 ja Galaxy S) niin ihan ok hinta mielestäni siltikin.

@3: Blade oli ainakin omasta mielestäni näppärä ja nopea käytettävyydeltään, verrokkina itselläni Samsung Galaxy Spica. Jos kamera olisi ollut myös hyvä, niin en varmaankaan olisi luopunut omastani.

Vastaa
ArskaVi
ArskaVi

7

Eihän tätä tarjousta voi verrata zte bladen tarjoukseen, jossa hintaan kuuluu täysnopeuksinen netti.

Blade on ihan ok, mutta hieman olen pettynyt surffausnopeuteen. Myöskin taajuuksien vaihto 3g:n ja edgen välillä ei tunnu olevan kovin jouhevaa. Vaikuttaisi siltä, että puhelin etsiytyy edgeen ja jää sinne vaikka aloittaisi surffailun netissä.
Kuitenkin nettiä hyödyntävät appsit, kuten esim. tekstitv-, youtube, android market ja miksei myös sähköpostisovellukset toimivat joutuisasti. Toisaalta, olen pannut manuaalisesti 3g-verkon päälle.
Fm radio on vaatimaton ja samaten tuntuisi siltä, että puheääni puheluissa ei yllä nokialaisten tasolle.
Nämä nyt päällimmäisiä kokemuksia parin päivän käytön perusteella.

Froyon pitäisi nopeuttaa puhelinta, mutta tällaisesta päivityksen saatavuudesta ei tunnu olevan mitään varmuutta. Sen sijaan netistä löytyy päivitysohjeita tee-se-itse hemmoille:
http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-android-2-2-froyo-on-zte-blade-orange-san-francisco/

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen zte bladen tarjouspakettiin. Hinta-laatu -suhde on mielestäni erinomainen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja