Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC otti kantaa HD7:n antenniongelmiin

8
Teemu Laitila

HTC otti kantaa HD7:n antenniongelmiin
HTC:n Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmään perustuvassa HD7-puhelimessa on viime viikon mittaan raportoitu esiintyvän signaalin heikkenemistä kun puhelinta pidellään kädessä tietyllä tavalla. Vaikka ongelma ei ole täysin tuntematon missään älypuhelimessa, HTC on kuitenkin ottanut virallisesti kantaa HD7:n ongelmiin. Samoja ongelmia on havaittu myös HTC:n HD2-mallissa, johon HD7 perustuu.

Computer Weekly -sivustolle lähettämässään kannanotossa HTC korostaa yhtiön pitävän teollista muotoilua erittäin tärkeänä osa-alueena ja antenni on sijoitettu puhelimen alaosaan, jotta signaalin heikkeneminen olisi mahdollisimman vähäistä. Yhtiön mukaan pientä heikkenemistä on kuitenkin lähes mahdoton välttää.

On välttämätön tosiasia, että signaalin vahvuus kärsii, kun puhelin peitetään kokonaan kämmenellä. Kaikki puhelinmallimme testataan kokonaisvaltaisesti ja olemme varmoja että normaaleissa olosuhteissa signaalin vahvuus on enemmän kuin riittävä puhelimen toiminnan kannalta, olettaen, että myös verkon peittoalue on hyvällä tasolla.
Ongelmista huolimatta tilanne ei vaikuta vakavalta ja tietojen mukaan puhelimen yhteyttä ei saa katkeamaan edes peittämällä puhelin tarkoituksellisesti molempia käsiä käyttäen, jos verkon kuuluvuus riittää. Silti signaalin heikkeneminen saattaa muodostua ongelmaksi, jos puhelinta käytetään jo valmiiksi heikon kentän alueella.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
HALOO!!!, HTC. (vahvistamaton)

2

Ongelmista huolimatta tilanne ei vaikuta vakavalta ja tietojen mukaan puhelimen yhteyttä ei saa katkeamaan edes peittämällä puhelin tarkoituksellisesti molempia käsiä käyttäen, jos verkon kuuluvuus riittää. Silti signaalin heikkeneminen saattaa muodostua ongelmaksi, jos puhelinta käytetään jo valmiiksi heikon kentän alueella.

Jaa,ettei vaikuta vakavalta ongelmalta?.Ei varmasti itse matkapuhelinvalmistajan mielestä (tässä tapauksessa HTC),mutta kyseisen puhelimen ostajan mielestä varmasti!.
Ja sen jälkeen matkapuhelinvalmistaja on samaa mieltä,kun kyseinen malli EI mene kaupaksi!!. =/

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

3

@2

Niin, onneksi iPhone neloset pölyyntyy kauppojen hyllyillä, kun ei kukaan osta antennin suunnitteluvirheen takia.. Siinä saa palkit nollaan yhdellä sormella vähänkin heikossa kentässä, tässä ei kahdella kädellä yrittämälläkään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Piippuhyllyhuutelija (vahvistamaton)

5

@3

iPhonessa ongelma on todellakin eri tämän kaikilla tapahtuvat lisäksi. Loppupeleissä iPhonella ongelma on melko mitätön sillä johtuen todella helposti rikkoontuvasta rakenteesta lähes jokainen iPhonen omistaja on suojannut aarteensa jollain uskomattoman rumalla kumiräyskällä. Onhan se kaunis puhelin sen kumiräyskän alla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

7

6@
>Suomessa iPhone 4:n palkit kyllä tippuu mutta ei ne sentään ihan
>nollille mene (niin kuin ei tuossa HTC HD7:ssakaan). Näyttää olevan
>ihan yhtä lievä tai paha ongelma molemmissa luureissa.

Oletko tuota mieltä ?

Palkkien nollillemeno ei kerro ongelmaa, jotkut voi silloin olla verkosa, toiset menettäneet yhteyden aikaa sitten.

Kaikkiin puhelimiin viekuttaa jos antennia peittää kädellä, iPhone eroaa muista siinä että vaikutus on poikkeuksellisen suuri ja 2100 3G yhteys voidaan menettää erittäin hyvissä oloissakin.

Otteen suhteen joutuun olemaan tarkkana miten laitetta pitää kädessä, ja sitä otetta joutuu miettimään enemmän kuin esim. jutun HTCssä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kk (vahvistamaton)

8

@3,6
tuo iphone antennigate on nokian valehtelemaa ja keksimää paskaa, en ole vielä tavannut ketään jolla tuo ongelma olisi..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.