Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Opera Mobile Androidille saa kohta Flashin ja HTML5-videon

5
Teemu Laitila

Opera Mobile Androidille saa kohta Flashin ja HTML5-videon
Norjalainen selainvalmistaja Opera Software on julkaissut blogissaan mietteitä Opera Mobile -selaimen kehityksestä Android-alustalle. Yleisluontoisempien kommenttien lisäksi Pavel Studený paljastaa, että tällä hetkellä beta-vaiheessa oleva selain on saamassa kunnollisen Flash-tuen tulevaisuudessa.

Yhtiö uskoo, että Flash-tekniikka tulee olemaan käytössä vielä hyvän aikaa, vaikka esimerkiksi HTML5-video pyrkiikin sen perinteiselle tontille. Toinen julkistettu tuleva ominaisuus onkin tuki HTML5-standardin videosisällöille. HTML5-video ei ole täysin uusi asia mobiiliselaimissa, sillä sen tuki löytyy jo myös beta-asteella olevasta Firefoxin mobiiliversiosta.

Opera Mobilen lisäksi Androidille on tarjolla Opera Mini -selain, joka tarjoaa sujuvaa selailua pienempitehoisille puhelimille ja niille, jotka kärsivät heikoista nettiyhteyksistä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Bluejack
Bluejack

4

Lainaus:

Samakot
Saa nähdä pärjääkö Miren browserille. Ainakaan nykyinen beta ei sille vedä vertoja.

Mille!? :()

Dolphin HD rulettaa Isolla ...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.