Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG ja VMware tuovat virtualisointia Androidiin

7
Teemu Laitila

LG ja VMware tuovat virtualisointia Androidiin
LG ja virtualisointiratkaisujen kehittäjä VMware ovat tuomassa LG:n Android-puhelimiin lähinnä yrityskäyttäjille tarkoitetun virtualisointisovelluksen, uutisoi Engadget. VMware ja LG pyrkivät tarjoamaan ratkaisun yhä useampia IT-osastoja huolestuttavaan työntekijöiden käyttämien päätelaitteiden suureen kirjoon.

Työntekijöiden henkilökohtaisten älypuhelinten käyttö työnantajan verkossa aiheuttaa tietoturvariskin puhelinten muuttuessa aiempaa monimutkaisemmiksi ja pystyvämmiksi. Kakkospuhelimen käyttö työpaikalla ei myöskään usein houkuta, sillä oma puhelin on usein huomattavasti työnantajan tarjoamaa vaihtoehtoa kehittyneempi. VMwaren sovelluksella LG:n Android-puhelimiin voidaan rakentaa kontrolloitu ja turvallinen erillinen ympäristö kaikille työhön liittyville toiminnoille.

Virtuaalipuhelin on nimensä mukaisesti puhelin puhelimen sisällä ja se mahdollistaa esimerkiksi erillisen numeron työpuheluille. Pitkän tähtäimen suunnitelmana on työntekijän mahdollisuus käyttää valitsemaansa laitetta, johon yrityksen IT-osasto asentaa virtuaaliympäristön kaikilla asetuksilla varustettuna. Virtuaalisovellus on yhtiöiden mukaan tarkoitus viedä myös muille alustoille, mikäli markkinoilla on siihen kysyntää.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Arzgahhh
Arzgahhh

2

tuo voi olla aika toivottu juttu yritysmailmassa. :) Kun androidi on kuitenki toimivampi, kun symbian puhelimessa. Nii ainakin luulis että hyödynnetään.

Vastaa
OILgame
OILgame

4

Ja kaikella tällä saavutettiin, että ihmiset voivat ajaa lähdekoodeitta binääritiedostoja altistamalla "pelkästään" henkilökohtaiset tiedostonsa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Xzibit approves (vahvistamaton)

5

Yo dawg, I herd you like virtual machines so we put vm in your vm so you can vm while you vm

Vastaa
squi
squi

6

@1 & 3, WMware on firman nimen oikea kirjoitusasu.
@5, tässä oli kyllä äärimmäisen houkutteleva tilaisuus otsikoida yo dawg -läpällä :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja