Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype saapuu Symbian^3 -puhelimiin

25
Panu Roivas

Skype saapuu Symbian^3 -puhelimiin
Skype on tänään julkistanut päivityksen Symbian-sovellukseensa, joka tuo mukanaan tuen uusille Symbian^3-puhelimille kuten Nokian N8, C7 ja E7.

Päivitykseen kuuluu SILK, Skypen itse kehittämä audiokoodekki sekä uusinta Symbiania varten uusittu käyttöliittymä. Skypen mukaan päivitys helpottaa kontaktien lisäämistä, navigointia, profiilikuvan lisäämistä ja statusviestin muokkaamista. Uusittu käyttöliittymä on myös suunniteltu toimimaan suuremmilla kosketusnäytöillä.
All About Symbian on tehnyt pienen testin uudella Skypellä ja on ottanut siitä muutamia kuvankaappauksia. Alustavien testien mukaan äänenlaatu oli vähintäänkin yhtä hyvä kuin GSM/3G-verkon kautta. Testien aikana tosin törmättiin myös bugiin, jossa lähestymisanturi ei reagoinut puhelimen asettamiseen iholle, joten vahinkopainallukset ovat mahdollisia.

Kommentit (25)

Robert7.N8 (vahvistamaton)

2

Ei voi muuta kuin kehua tätä N8 (jolla nyt kirjoitan). Tästä puhelimesta alkaa Nokian taisto älypuhelinten herruudesta!

Vastaa
kk (vahvistamaton)

3

@2
älä kuule puhu paskaa, kaikki tietää että kyseinen puhelin oli täysi floppi jo julkaistessaan..nokia painii höyhensarjassa, toisin kuin apple ja android puhelimen superraskaassa..

Vastaa
Eriol
Eriol

4

@1 Näinhän se on, tosin Skypen sivuilla mainitaan edelleen tuo E5, ja E7 ei ole tuettujen listalla, mutta eiköhän sekin päivity aikanaan. :)

Vastaa
klfsdkljfksdjfsdklfj (vahvistamaton)

7

Android on täys floppi. koko homma iha pirstaloutuu eikä sama softa käy kaikkiin android luureihin. halvimmat ja hitaimmat android luurit ei jaksa edes pyörittää angry birdsii. Android on muutenki iha törkeen raskas käyttis. Vaatii vähintään sen gigasen prossun ja puol gigaa ram muistii et toimii.

iphonet ny on mitä on ite en ottas koko iphonea edes tosissaa. semmonen lelu koko laite. ios tue edes moniajoa. se monia-ajo mikä siinä on ei ole todellakaan aito monia-ajo.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

8

Mukava, että N8-versio Skypestä julkastiin. Nyt kun Fring ja Nimbuzz sovellukset ei enää tue Skypeä, niin on entistä tärkeämpää että tuo Virallinebn Skype-clientti on saatavilla.

Vastaa
kk (vahvistamaton)

10

@6,8,9
jotenkin arvasin että jostain luolan kätköistä miksuh-peikkokin vielä tälle palstalle ilmaantuu..oletko kenties nokian työntekijä kun et voi myöntää tosiasioita, että nokia haisee ja on haissut jo pitkän aikaa? N8 floppasi, koska siitä ei tullut kilpailijaa älypuhelinmarkkinoille..

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

11

Hyi helvetti, että sattuu silmiin näin suunnittelijana tuo ohjelman graafinen ulkoasu. Huh huh.

Vastaa
Romisku
Romisku

12

@10
Taas toi alkaa...onhan se kiva trollailla tuollaisia ja saada sillä reaktioita. Tosiasiassa kun yhtään todistetta et väitteidesi tueksi pysty kertomaan...

Ja asiaan, tämähän menee testiin kyllä itsellekin. Pikkuhiljaa kun noita natiiveja Symbian^3 ohjelmia alkaa tulemaan, niin järjestelmän todellinen potentiaali tulee käyttöön täysillä.

Vastaa
fsdfsfsdf (vahvistamaton)

13

N8:lla saa paremman näköstä grafiikkaaki esim. peleissä kun tällä ylistetyllä muovrimpula galaxy s:llä. N8 on erillinen "näytönohjain" mikä puuttuu galaxy s:stä. N8:lla riittäs potentiaalia raskaaseenkin grafiikkaan.

Symbian FTW!

Vastaa
jusu8888 (vahvistamaton)

14

Itselleni N8 on ennen kaikkea viestintäväline (puhe, pikaviestit, sms, email jne.) ja erinomainen videokamera. En kaipaa miljoonia sovelluksia, vaan vain muutaman jotka toimivat. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen omaan N8:aani

Android on mielenkiintoinen ja voimakkaasti kehittyvä konsepti, mutta jotenkin ei vain itseäni nappaa.

Vastaa
kk (vahvistamaton)

15

@13
troll, you ruined my day..nyt olet kyllä eksynyt tieltä, N8 ei nimenomaan voi edes teoriassakaan pärjätä galaxylle..saattaa just ja just pyörittää jotain fringiä, mutta sekin tahmii ja kaatuilee, olen nimittäin huomannut aikaisemmista malleista.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

16

@10, 15 kk

Viitisitkö painua helvettiin levittämästä noita valheitasi? Sun väitteissäsi ei ole mitään perää, ja sä tiedät sen kyllä itsekin. Sä olet pelkkä häirikkö, joka koettaa tahallaan saada muutettua Nokiaan liittyvät keskustelut tappeluksi. Suoraansanoen sun olisi todellakin syytä hankkia elämä.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

17

Taas tuntuu siltä, että näillä sivuilla pitäisi siirtyä pakolliseen rekisteröintiin, ja vieläpä niin että henkilöllisyys tarkistettas vaikka pankkitunnuksin.

Vastaa
No,no N8!!. (vahvistamaton)

18

Robert7.N8

Nokia N8 ei pysty millään muulla kilpailemaan iPhone 4 ja Samsung Galaxy S/i9000 malleja vastaan,kuin 12Mpix kameralla,joka on vain Nokia N8 valtti!!.
:(
Samsungiltakin on tulossa vielä kilpailukykyisempiä malleja (Android ja Bada),joita vastaan Nokia ei Symbian3 pysty kilpailemaan!!.

Vastaa
kk (vahvistamaton)

19

@16,17
voi voi miksuh-parkaa kun ei kestä kritiikkiä nokiaa kohtaan, ehkä sinun olisi syytä katsoa peiliin ja miettiä kuka sitä elämää todella tarvitsee..taidat olla rakastunut siihen N8:aan, mikset suoraa tietä mene naimisiin sen kanssa..joo, varmaan vetäisi tämäkin sivusto käyttäjiä jos pitäisi gestapon käydä ovella tarkistamassa henkilön identiteetti ennen kuin voisi kommentteja lähettää..
@18 puhut täyttä asiaa, kamera on ainoa valtti, mutta niille joille kamera on tärkeä, ostavat yllätys yllätys kameran eivätkä N8:ia

Vastaa
Ergopad
Ergopad

20

Kummasti kuitenkin tuo N8 myy enemmän kuin Galaxy. Ja foorumeilla ollut myös useita uuden N8:n ja entisen Galaxyn omistajia, ei kuulemma takkua enään ja jää miettimään. Puhumattakaan paremmista rautapuolen featureista.

Vastaa
Tietoa lisää myöhemm (vahvistamaton)

21

Samsungilta on kyllä tulossa -2011 kilpailija Nokia N8 mallille,
jossa on 12Mpix kamera,mutta myös on teknisesti PAREMPI!. ;)
-2011Nokian alamäki vasta alkaa,tämä vuosi on vasta "esimakua"!.

Vastaa
kk (vahvistamaton)

22

@20
voi olla että SUOMESSA myy enemmän, sillä täällä asuu karvahattu tuulipuku kansalaisia jotka ei ymmärrä mistään mitään kunhan vain kapulassa lukee nokia, niin se ostetaan. Euroopan markkinoilla N8 on jäänyt selvästi galaxyn jalkoihin, muista maanosista puhumattakaan..N8 on vain hetken hitti, kun ihmiset haluaa uskoa että nokia on vihdoin kamppailussa mukana ja että olisi mukamas tehnyt kerrankin hyvän älypuhelimen.
@21 totta, nokian alamäki on vasta alkanut ja se tulee jyrkkenemään ensi vuoden puolella, varsinkin kun katsoo noita nokian tulevia malleja, jotka ovat yhtä paskoja kuin tämä N8..kumma että nokia päivittää puhelimen raudan kerran kahdessa vuodessa, ja sinä aikana myyvät täysin identtisiä puhelimia eri malleina..

Vastaa
welho190
welho190

23

On se rasittavaa lukea uutisia nokiasta tai symbianista. Pienikin viittaus näihin aiheisiin ja kommenteisssa alkaa kiivas väittely nokia vs muut puhelimet. Jos ei nokian ostaminen kiinnosta, pitäytykää sitten mieluummin vaikkapa niissä iphoneissanne, mutta miettikää moneen kertaan onko tarpeellista vuodattaa nokia-katkeruuttanne, joka ikisen nokia-uutisen kommenteissa.

Itsellä nokia n8. On siinä monia "vikojakin" mutta kokonaisuutena olen tyytyväinen siihen. Loppujen lopuksi se on vain puhelin, kuten iphone tai samsungin android kapulat. Ei puhelimen vuoksi kannata hermojansa menettää. Jos näillä nokia-katkerilla henkilöillä on kuitenkin paha olla, kannattaa miettiä prioriteettinsa elämässä uudestaan tai hakeutua vaikkapa terapeutille.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

24

@22 kk

> voi voi miksuh-parkaa kun ei kestä kritiikkiä nokiaa kohtaan,

Sun kommenteillasi ei kyllä ole yhtään mitään tekemistä kritiikin kanssa. Et taida edes tiertää mitä sana kritiikki tarkottaa, Sun kommenttisi on silkkaa perusteetonta mustamaalaamista, loanheittoa, riidanhaastamista ja valehtelua.

> ehkä sinun olisi syytä katsoa peiliin ja miettiä kuka sitä elämää
> todella tarvitsee..taidat olla rakastunut siihen N8:aan, mikset suoraa
> tietä mene naimisiin sen kanssa..

Kyllä, kuten tuokin kommentti osottaa, se joka sitä elämää todella tarvitsee olet sinä.

> joo, varmaan vetäisi tämäkin sivusto käyttäjiä jos pitäisi gestapon
> käydä ovella tarkistamassa henkilön identiteetti ennen kuin voisi
> kommentteja lähettää..

No suoraansanoen kukaan tuskin jäisi sinun kaltaisiasi kaipaamaan, korkeintaan muut samanlaiset :P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja