Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin Youtube-ohjelma päivittyi

2
Teemu Laitila

Androidin Youtube-ohjelma päivittyi
Google on päivittänyt Androidin Youtube-sovelluksen versioon 2.1. Uusimman version on tarkoitus mahdollistaa entistä paremmin pöytäkoneistakin tuttu käyttökokemus mahdollisuudella kommentoida ja arvostella videoita niiden pyöriessä samalla sivulla. Versio 2.1 on ensimmäinen käyttöjärjestelmäpäivityksestä erillään jaeltu päivityspaketti.

Google listaa mobiili-tiimin blogissa uusia ominaisuuksia, kuten sivulle upotetun toistotoiminnon, joka mahdollistaa kommentoinnin, asiaan liittyvien videoiden selauksen ja videoiden arvostelun ilman videon pysäyttämistä.
Omien tilattujen videokanavien sisältöä on aiempaa helpompi seurata heti ohjelman kotiruudulta. Käyttöliittymäuudistuksen ansiosta videon saa pyörimään koko ruudulla kääntämällä puhelimen vaakatasoon.

Versio 2.1 vaatii Android 2.2 (Froyo) -käyttöjärjestelmän ja se on ladattavissa Android Marketista. Alla oleva video esittelee ohjelman versiota 2.0 uudella Nexus S -puhelimella.

Kommentit (2)

LoBer
LoBer

1

Eipä toimi vieläkään lähes ollenkaan, "etusivu" valittaa vieläkin joka toinen päivä 404 tai connection problem erroria, mutta haku ja videoiden toisto linkeistä toimii nyt paremmin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja