Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG Star tuplaydinprosessorilla ennenaikaisessa testissä

13
Teemu Laitila

LG Star tuplaydinprosessorilla ennenaikaisessa testissä
LG:n Star-puhelimesta on liikkunut huhuja jo aiemmin, mutta nyt Engadget on saanut käsiinsä puhelimen prototyypin. Testien perusteella LG:n käyttämä kaksiytiminen prosessori päihittää muut puhelimet suorituskyvyssä reilulla erolla. Vaikka LG:llä on viime aikoina ollut ongelmia älypuhelintensa myynnin kanssa, pian julkaistava Star vaikuttaa erittäin lupaavalta.

Puhelin käyttää Nvidian kahteen ARM Cortex-A9-ytimeen perustuvaa Tegra 2 -sirua ja sen 4" kokoinen näyttö on standardi 800x480 kuvapistettä. Puhelin on varustettu 8 megapikselin kameralla, joka kykenee 1080p-tasoisen videokuvan tallentamiseen ja puhelin jaksaa myös pyörittää täyden teräväpiirtotarkkuuden videota. Videota voi tarvittaessa katsella myös isommalta ruudulta HDMI-liitännän kautta.

Käyttökokemusten perusteella puhelimen kerrotaan toimivan erittäin sujuvasti ja se pyörittää Youtube-palvelun HD-videoita ilman ongelmia. Engadetin testaama prototyyppilaite oli varustettu Android 2.2 -käyttöjärjestelmällä, mutta puhelimen toimittaneen lähteen mukaan suunnitelmissa on päivittää käyttöjärjestelmä 2.3 Gingerbread -versioon vielä ennen julkaisua.

Kuten moni muukin lähiaikoina julkisuuteen lipsahtanut laite myös LG Star on odotettavissa virallisesti CES-messuilla alle kuukauden päästä.Alla Engadetin julkaisemat videot laitteen ulkoasusta sekä sillä ajetuista suorituskykymittauksista.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

1

Vaikuttaa aika hyvältä. Parempi kuin N8 jota kävin testaamassa viikonloppuna. Eiköhän sitten siihen ilmaantunut viesti: "Unknown error, please restart". Tuskin se nyt niin tuntematon on kehitystyön aikana ollut, pitäisi siis viestin olla: "Known error, please restart".

Vastaa
Romisku
Romisku

2

Oliko ylläri, että olet ensimmäisenä piipittämässä täällä jälleen nokian tuotteista, vaikkei uutisella ei mitään nokian kanssa olekaan tekemistä. Taisi olla vaan käsi käyttäjä, kun omaan N8:iini ei tuollaista viestiä ole tullut koko omistusaikanani.

Ja uutiseen: eikös samanlaisia testituloksia saa muillakin android puhelimilla vähän virittelemällä. Toki kaksiytimisyydessä on etunsa, kuten virraan kulutuksen pieneneminen samalla kuormalla. Osaako tuo testiohjelma muuten käyttää kahta ydintä? Ennenhän sen on pitänyt osata käyttää vain yhtä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kk (vahvistamaton)

4

näyttää kyllä todella sulavalta ja kevyeltä käyttö, toisin kuin mitä olen nokioita kokeillut. kyllä oli taas yhtä tuskaa androidin jälkeen kaverin N8:ia kokeilla..hänelle moneen otteeseen varoitin ostamasta nokian mallia, muttei uskonut. tunnin leikki omalla desire hd:llani ja jo tänään kävi vaihtamassa luuria, että siihen malliin..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Symbiosi3 & Mokia N8 (vahvistamaton)

6

"Unknown error, please restart",näin toimii siis uusimmalla Symbian3 käyttiksen päivitysversiolla oleva Nokia N8?.
=)
Symbian "OSAA"!!.

Vastaa
djtob
djtob

7

Kaikki, jotka ovat vahvistamattomia nimiä, ovat yleensä trolleja ja pahantahtoisia Nokialle syyttä. Don't feed the trolls.

Vastaa
kerbo
kerbo

8

Huhhuh, kovat scoret LG otta testeistä. Dessulla tuosta Neocore:sta tulee n.32fps (kohtuu raskas Sense HD rommi sisässä) kun lg:llä näytti tulevan 61fps. Tosin ei tuosta desirestäkään tehot kovassakaan käytössä kesken lopu ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nokia/MeeGo. (vahvistamaton)

10

Tulevassa Nokia N9 (Meego) -mallissa tulee olemaan erittäin tehokas prosessori ja alusta,piiri,jotka vaikuttavat myös näytönohjaimen tehoon:
http://www.prosessori.fi/uutiset/uutinen2.asp?id=56943
"Varmana tietona" kerrotaan, että N9:n prosessori perustui ST-Ericssonin U8500-alustaan ja että piirit valmistetaan 28 nanometrin prosessissa. Sen suorituskyky riittää grafiikassa jopa 190 miljoonan polygonin piirtämiseen sekunnissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nokia/MeeGo. (vahvistamaton)

11

Tulevassa Nokia N9 (Meego) -mallissa tulee olemaan erittäin tehokas prosessori ja alusta,piiri,jotka vaikuttavat myös näytönohjaimen tehoon:
http://www.prosessori.fi/uutiset/uutinen2.asp?id=56943
"Varmana tietona" kerrotaan, että N9:n prosessori perustui ST-Ericssonin U8500-alustaan ja että piirit valmistetaan 28 nanometrin prosessissa. Sen suorituskyky riittää grafiikassa jopa 190 miljoonan polygonin piirtämiseen sekunnissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

13

@10 Niin ja tuollaista luuria odotettavissa vuonna 2012? Tuskinpa kilpailijatkaan jää paikoilleen makoilemaan ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.