>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Bada myy hyvin

6
Teemu Laitila

Samsungin Bada myy hyvin
Samsungin mukaan sen runsas vuosi takaperin julkaisema oma Bada-käyttöjärjestelmä on ollut menestys, raportoi Mobile Business Briefing. Yhtiö kertoo, että vuodeksi 2010 asetettu viiden miljoonan myydyn Bada-laitteen raja on rikkoutumassa hyvää vauhtia. Parhaiten myynyt Badaan perustuva malli on ollut kesäkuussa myyntiin tullut Wave. Myöhemmin Samsung on julkaissut vielä viisi seurajaa Wave-sarjaan.

Myytyjen laitteiden lisäksi Samsung on ollut erittäin tyytyväinen Bada-sovelluksia myyvän Samsung App Storen suosioon. Yhtiö odottaa sovelluskaupan latausmäärien ylittävän 50 miljoonan rajan vuoden loppuun mennessä. Samsung on panostanut Bada-sovellusten kehittämiseen esimerkiki järjestämällä kehittäjille kilpailun, jossa palkintona oli yhteensä 300 000 dollaria rahapalkintoja.Samsungilla on käyttöjärjestelmärintamalla monta rautaa tulessa, sillä yhtiö valmistaa tällä hetkellä puhelimia omalla Bada-järjestelmällään, Googlen Androidilla ja lisäksi Microsoftin Windows Phone 7 -järjestelmällä. Aiemmin Samsung valmisti myös Symbian-puhelimia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
kk (vahvistamaton)

1

ei voi muuta kuin taputtaa seisaaltaan samsungin viime aikaiselle panokselle älypuhelin linjalla. hienoa työtä, muistan vielä kun n.5 vuotta sitten samsungilta tuli lähes pelkästään simpukka-scheisse puhelimia joita ei voinut edes harkita nokian rinnalla, mutta nykyään samsung valmistaa tekniikan kärkipään omaavia huippuluureja. on mennyt kuin luotijuna ohi nokian höyryveturin, jonka pannu lienee jo räjähdyspisteessä..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SymbiaJuna meni JO!. (vahvistamaton)

3

Nokian juna on niin kauan hidas (Samsungiin verrattuna!),kun valikoimissa on vain Symbian-malleja!!. :(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
What next?. (vahvistamaton)

4

Kosketusnäyttö puhelin yrittää ottaa haltuunsa suuren luokan kosketusnäyttö puhelimet.
Super AMOLED kapasitiivinen kosketusnäyttö,16M väriä,joka on 3,3 "kokoinen ja tarkkuus on 800 x 480,se varmasti kuulostaa hyvältä.Nämä AMOLED kosketusnäytöt ovat tunnetusti hyvin kristallinkirkas ja etsivät upeita.Se on kaksi versiota,joista toisessa vain 2GB sisäinen muisti ja muut, kalliimpia, 8GB.Se ei ole niin paljon joko.Onneksi se on MicroSD jopa 32GB.Samsung Wave näyttää hyvin...pitkä.Se mitat ovat 118 x 56 x 10,9 mm,jotta kosketusnäyttö ei ole kovin laaja.Wave käyttää uutta Bada käyttöjärjestelmä,joka on hyvin optimoitu kapasitiivinen kosketusnäyttö näytölle.Bada toimii hyvin 1,0 GHz prosessori,ARM Cortex A8.Tämän pitäisi mahdollistaa joitakin moniajo liikaa.Datayhteydet ovat vakiona ja riittävät: HSDPA 900/2100, Wi-Fi 802.11b/g/n ja Bluetooth v3.0.Se on Assisted GPS liikaa,mikä voi tarvita jossain vaiheessa.Samsung Wave on kaksi kameraa,ensisijainen on 5 MP (2592 x 1944 pikseliä) automaattitarkennuksella ja LED-salama.Toissijainen on videopuheluita varten,aivan normaalia 0.3MP että et koskaan käytä.Ensisijainen kamera,vaan siinä on muutamia kivoja lisäyksiä: hymy ja Blink Detection,joiden avulla voit ottaa onnistuneita kuvia.Voit tallentaa videoita myös 720p-resoluutiolla.Se on korkean resoluution videoita ja 1,0 GHz ARM Wave voi tallentaa,että kun työ fps.Samsung ei kerro,kuinka kauan akku kestää,mutta ne eivät kerro,että se on 1500mAh.Tämän pitäisi antaa sinulle parin päivän päivystysaikaa,ehkä enemmän.Jos käytät GPS-ja WiFi paljon,sinun luultavasti ladata puhelimeen joka päivä.Joillekin käyttäjille Samsung Wave sen ison kosketusnäytön voi olla liian suuri.Tai liian pitkä todella. Vaikuttaa siltä,että jos istut alas puhelinta taskussa,se asettuu kaksi kappaletta.Ehkä se on vain koska olemme tottuneet niihin laajemmin puhelimiin.Kun käytät puhelinta,sinun varmaan opetella kirjoittamaan sitä ja käyttää sitä kuten mitä tahansa muuta puhelinta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

2@
>Ei tule paljo kiitosta Badalle. Itsekään en usko että Samsungia
>Badan vuoksi ostetaan.

Totta, Badakoneet on suoraa jatkoa Samsungin featurepuhelin mallistoon johon tuotu lisää älypuhelinmaisia ominaisuuksia. myynitvaltit samat kuin aijemminkin. Bada lisäsyten alkuongelmia on saatu fiksailtua ja siitä voi kehittyä enemmänkin, Samsungon viestinyt että se haluaa Badakoneista oikeita kilpailijoita älypuheliin. Samsungin viesti vähän aaltoilee, välillä viestittää että se haluaa oman alusta, eikä halua olla muiden varassa, perään se hehkuttaa Androidia. aina näyttää.

Vastaa
perhana
perhana

6

@2 @5
Jos tuon arvostelun lukee läpi, ei siinä kyllä mitään pahaa Badasta sanota, päinvastoin siinä mainitaan Badan olevan hyvin optimoitu kosketusnäyttöpuhelimille ja toimivan hyvin Waven 1,0 ghz prosessorilla.
Ainut "negatiivinen" kommentti arvostelussa koskee puhelimen näytöstä johtuvaa pitkää muotoa joka joidenkin mielestä voi olla liian pitkä, mutta tämäkään ei ole mitenkään Badasta johtuva ongelma vaan koskettaa kyllä kaikkia vastaavalla näytöllä varustettuja puhelimia merkistä tai käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.