>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Toshiban uusi tehdas rakentaa LCD-näyttöjä Applelle

7
Teemu Laitila

Toshiban uusi tehdas rakentaa LCD-näyttöjä Applelle
Elektroniikkavalmistaja Toshiba aikoo investoida 1,19 miljardia dollaria eli vajaa 900 miljoonaa euroa uuteen LCD-paneeleita valmistavaan tehtaaseen, kertoo uutistoimisto Reuters Japanilaisen Nikkein uutisen pohjalta. Tehdas keskittyy rakentamaan pienikokoisia korkean resoluution LCD-näyttöjä lähinnä Applen iPhone-laitteiden tarpeisiin.

Tehtaan rakennus alkaa aikaisin ensi vuonna ja tuotannon on tarkoitus alkaa ensi vuoden toisella puoliskolla.

Tehdas on Toshiban ja Applen yhdessä rahoittama. Yhtiöillä on kova usko LCD-paneelien tarpeen kasvuun tulevaisuudessa. Toshiba omistaa jo yhden vastaavia paneeleita valmistavan tehtaan ja uuden laitoksen uskotaan enemmän kuin tuplaavan nykyisen 8,5 miljoonan kappaleen kuukausittainen tuotantomäärä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Ergopad
Ergopad

2

@1. On, mutta se on helpompi valmistaa kuin AMOLED ja siksi monet valmistjat tyytyvät huonompi laatuiseen näyttöön saatavuuden takaamiseksi laadun kustannuksella.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kk (vahvistamaton)

3

@2
kyllä hyvin tehty LCD:kin pääsee samalle viivalle amoledien kanssa tietyissä olosuhteissa. mutta tekniikaltaan tietenkin amoled on parempi ja virtaa säästävämpi. nokian amoledit nyt ei ole oikeita ledejä nähneetkään, ovat paskempia kuin lcd:t

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

4

@1

On, mutta Steve Jobs esittelee sen seuraavassa keynotessa mullistavana uutuutena.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kk (vahvistamaton)

5

heh, on se jännää miten puolilta toisin (nokia ja apple) tulee ihmeellisiä ''uutuuksia'' puhelimissa, apple esittelee 3g:tä ja videopuheluita uutuuksina, nokia toisaalta pinch-to zoomia ja kosketusnäyttöä

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

Äkkiä ne tehtaan rakentaa valmiiks, jos alkuvuodesta alkaa työt ja jo vuoden toisella puoliskolla on valmista... :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

7

3@
>kyllä hyvin tehty LCD:kin pääsee samalle viivalle amoledien kanssa
>tietyissä olosuhteissa.

Kuvanlaadussa LCD tekniikalla saa hyvää kuvaa aikaan, joka pärjää väreissä OLEDi toteutuksille.

>mutta tekniikaltaan tietenkin amoled on parempi ja virtaa
>säästävämpi.

Surffailussa virransäästöstä ei oikein voi puhua, AMOLED jyrää mustalla/suurella kontrastilla, ja siinä että voidaan pienellä virralla käyttää vain osaa näyttöä, tässä tulee erittäin suuri ero LCD toteutuksiin.

Erittäin kirkkaassa valaistuksessa joissain LCD toteutuksissa voidaan toimia erittäin pienellä virralla, samanlaisissa oloissa OLED näytöllä joudutaan painaan täysillä virroilla.


>nokian amoledit nyt ei ole oikeita ledejä nähneetkään, ovat
>paskempia kuin lcd:t

Nokia S^3 koneissa on täysväiriset pikselit, eli joka pikselillä voidaan näyttää kaikki värit, Nokialla myös erittäin kontrastisia näyttöjä, eli pesee muutaman muun merkkisessä puhelimessa olevat näytöt. Lisäksi S^3 koneiden virranhalinta on hanskassa myös näyttöjen osalta, eli niitä OLED näyttöjen mahdollisuuksia käytetään oikeasti hyödyksi, toisin kuin joissa toisen alustan laitteissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.