Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalainen iPhone-kopio pian myyntiin

13
Teemu Laitila

Kiinalainen iPhone-kopio pian myyntiin
Kiinalainen puhelinvalmistaja Meizu on julkaissut kuvia ja lisätietoja tulevasta M9-puhelinmallistaan. M9 muistuttaa ulkoasultaan huomattavan paljon Applen iPhonea. Meizu matkii Applea myös Android 2.2 -käyttöjärjestelmän päälle kasatulla käyttöliittymällään. M9:n onkin tarkoitus olla halvempi vaihtoehto iPhone-malleille.

M9 ei kuitenkaan ole perinteinen kiinalainen halpakopio, vaan ainakin paperilla puhelimen ominaisuudet vaikuttavat lupaavilta ja joiltain osin jopa paremmilta kuin esikuvallaan. M9:n näyttö on ilmeisesti Sharpin valmistama 3,5" kokoinen korkean resoluution LCD-paneeli, jonka 960 x 640 pikselin tarkkuus vastaa Applen Retina Display -näyttöjä.

Prosessorin osalta M9 päihittää iPhonen uusimman version, sillä siinä käytetään 1 GHz:n taajuudella toimivaa Samsungin valmistamaa Hummingbird-suoritinta, joita myös Samsung käyttää Galaxy-sarjan puhelimissaan.Puhelimen kamera toimii 5 megapikselin tarkkuudella ja se kykenee tallentamana 720p-tason videokuvaa. Yhteyksistä tuettuna on 3G (WCDMA/HSDPA/HSUPA), WiFi 802.11 b/g/n ja Bluetooth 2.1. Meizu ei kerro laitteen sisäisen muistin määrää, mutta tallennustilaa saa lisää microSD-kortin avulla. Toisin kuin iPhone-puhelimissa, myös akun irrottaminen on mahdollista.

Meizu M9 on tulossa markkinoille Kiinassa joulun tietämillä. Laitteen saapumisesta Eurooppaan ei ole tietoa, mutta M9 saapunee vähintäänkin tilattavaksi Kiinalaisiin nettikauppoihin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (13)

Ranvier
Ranvier

1

Kuullostaa paperilla ainakin yllättävän hyvältä kiinalaiseksi kopioksi. Jää tosin nähtäväksi miten tuo toimii sitten käytännössä. Jos tulee olemaan suht halpa ja laadukkaampi ku muut kiinakopiot, niin toi vois olla ihan varteenotettava puhelin.

Vastaa
arippa82
arippa82

2

Ei ole paha!! ja ihan on varteenotettava kapula!
eikä tuo mitenkään ulkonäöllisesti pahalta näytä.
tiä sitte millanen on luonnossa käyttö!

Vastaa
chatboy
chatboy

3

Vaikka saisi nyt heti tilattua netistä niin uskaltaako sitä tänne asti tilata? Eikös tulli aika hyvin pidä puolta Aplen oikeuksistaan?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
M9 iphone (vahvistamaton)

5

Nämä speksit tästä Kiinalaisesta iPhone kopiosta LUULISI laittavan vauhtia Appplelle,seuraavan iPhone mallin kehittämisessä!. =)

Vastaa
zepalus12
zepalus12

8

Kyseessä tuskin tulee olemaan paljon enempää Iphone kopio, kuin mitä Samsungin Galaxy S on. Meizu on melko tunnettu valmista ja Kiinassa ja sen puhelimia myydään Apple-kauppojen tapaisissa merkkiliikkeissä. Monet kiinalaiset pitävät Meizua laadukkaimpana kiinalaisena puhelinvalmistajana.
Meizu on kyllä aina pyrkinyt hakemaan melko voimakkaita vaikutteita iPhonista, mutta valmistajien puhelimia ei voi sekoittaa keskenään kädessä pitäessään. Aikaisempia Meizun puhelimia kokeilleena voin sanoa, että uusi "kopio" tulee olemaan todennäköisesti hyvä ja vastaamaan suurempien valmistajian laatua.
En näe mitään syytä miksi tulli edes yrittäisi takavarikoita Meizun puhelimia.

Vastaa
meikamandoliino
meikamandoliino

10

Nyt täytyy kyllä sanoa, että artikkelin kirjoittalla olisi vähän itseensä menemistä. Eikös tuo ole ihan täysverinen Android-puhelin, eikä mikään iPhone kopio?

...tietenkin voi olla että ahdasmieliseen iFan-pääkoppaan ei mahdu se ajatus, että kaikki kosketusnäyttöpuhelimet eivät enää ole VAIN iPhone kopioita.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

12

@ kk

Johan taas osaat melkosta roskaa kirjottaa,osuinko arkaan kohtaan vai mikä on?

Oletko sä kk muuten yksi ja sama kuin delic ja Mikkis, jotka jo on todettu yhdeksi ja ja samaksi tyypiksi? Ainakin sun tyylisi on täsmälleen samanlainen joten ei yllättäs yhtään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.