Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli Badan seuraavaa versiota

6
Teemu Laitila

Samsung esitteli Badan seuraavaa versiota
Oman Bada-käyttöjärjestelmänsä syntymäpäivien kunniaksi Samsung tarjosi kehittäjäpäivillä katsauksen Badan ensi vuonna saapuvaan seuraavaan suureen päivitykseen, uutisoi Samsunghub.com. Luvassa on parannuksia moniin käyttöjärjestelmän osa-alueisiin ja mukana tulee muun muassa tuki NFC-tekniikalle.

Käyttöliittymän uudistuksiin kuuluu esimerkiksi ulkoasun parempi muokattavuus, "älykäs" kotiruutu ja animaatioefektit. Sovelluspuolella parannuksia on luvassa ohjelmien moniajoon. Uudet tietoturvaominaisuudet mahdollistavat sisällön DRM-suojauksen, mikä on monille sisällöntuottajille ehdoton edellytys maksullisen sisällön jakelemiseksi.

Parannukset web-toimintoihin lupaavat esimerkiksi HTML5-tukea, FlasLite 4 -version sekä muita parannuksia. Esittelydioissa mainitaan Ad gateway -ominaisuus, joka mahdollistanee mainosten jakelun puhelimiin.

Samsung on aiemmin ilmoittanut, että yhtiö uskoo saavuttavansa Bada-puhelimille tälle vuodelle asetetut myyntitavoitteet. Ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla yhtiö ennustaa myyvänsä jopa 10 miljoonaa uutta Wave-sarjan puhelinta. Samsung ei ole kertonut, aikooko se tarjota uuden version käyttöjärjestelmästä jo myydyille Wave-sarjan puhelimille.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Jarissimo
Jarissimo

3

Ei todellakaan ole boring.. Nyt näyttäisi että Bada siirtyy isojen joukkoon. Toivon vaan että tuo tulee myös nykyiselle Wavelle.

Ainoa suuri puute tulee olemaan täyden flashin puuttuminen, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Odotetuimmat uutuudet tuossa ovat tuki kolmannen osapuolen sosiaalisille sovelluksille, push-tuki, äänen tunnistus, html5, operaattori laskutus sekä drm. Tietysti jos tuo ui:n kohotus tarkoittaa mukautettavampian widgettejä yms niin tervetuloa vaan..

Hyvältä vaikuttaa, kun vaan korjaisivat päivitysongelmat ja lisäisivät muistitehokkuutta, ettei muistin loppuminen olisi ongelma (Ei tosin nykyiselläänkään ole enää suuri probleema).

Vastaa
Abexi
Abexi

4

En ymmärrä että Samsung puskee toinen toistaan hienompia luureja eri käyttiksillä ja tämä badakin kehittyy hyvää vauhtia. Vaikka nyt menee vähän ehkä offtopic niin nokialta saa odottaa uutta maemo luuria joskus aikojen aikojen päästä, miten voi mennä noin suurella puhelinkehittäjällä niin hitaasti päätöksissä ja miten samsung taas pystyy vastaamaan ihmisten kysyntään puhelimella kuin puhelimella, sillä aikaa kun nokia tuo suurimman osan tekniikasta vähintään puoli vuotta myöhässä. Alkaa usko loppua. Täytyy nostaa Samsungille hattua hyvästä suoriutumisesta eikä tulevaisuuskaan näytä hullummalta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

5

@1

Ilmeisesti kumminkin jaksoit jutun lukea ja vielä "kommentoidakkin" vaikka otsikossa jo lukee mitä asia koskee.. Äkkiseltään luulisi, että jos asia on niin hiton tylsä eikä itseä voisi vähempää kiinnostaa, niin skippaisi koko jutun.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jokaiselle vaihtoeht (vahvistamaton)

6

Abexi
En ymmärrä että Samsung puskee toinen toistaan hienompia luureja eri käyttiksillä ja tämä badakin kehittyy hyvää vauhtia.

Jokaiselle vaihtoehtoja -eli joku tykkää Bada käyttiksestä matkapuhelimessa ja toinen taas Androidista!. ;)
Nokian tapa tarjota vain Symbiania EI tuo Nokialle ainakaan niin paljon asiakkaita,kuin olisi mahdollista!!. :(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.