Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin ja Maemon Firefox 4 eteni kolmanteen betaan

8
Kaarlo Räihä

Androidin ja Maemon Firefox 4 eteni kolmanteen betaan
Firefox 4 -selaimen mobiiliversion kehitys on jälleen edennyt yhden suuremman pykälän verran, kun selaimesta julkaistiin tällä viikolla kolmas beta-versio.

Tälläkin kertaa julkaisut ovat tapahtuneet Android- ja Maemo-ohjelmistoalustoille. Android-versiossa uutuuksia ovat mm. ilmoituspalkin parempi hyödyntäminen, uusi valintatapa lähetettäville tiedostoille ja sivujen tallentaminen PDF-tiedostoiksi myöhempää katselua varten.

Molempia versioita koskevia uudistuksia ovat mm. käytettävyysparannuksia kokenut Firefox Sync, mahdollisuus toistaa videoita koko näytöllä, mahdollisuus kopioida ja liittää tekstiä osoitekenttään sekä kaatumisista virheraportteja lähettävä toiminto.

Androidille uuden version saa ladattua Android Marketin kautta. Mozilla suosittelee vanhempien versioiden poistamista ennen viimeisimmän version asentamista. Maemolle sopivan version voi ladata täältä.


Mozillan suunnitelmien mukaan beta-versioiden julkaisu jatkuu vielä tovin, ja seuraavaksi tarkoituksena on parantaa selaimen suorituskykyä sekä käytettävyyttä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

readyEddy
readyEddy

1

Nyt pitäisi Meegon tulla äkkiä uunista ulos. Selain alkaa olla jo valmis.

Kokeilin tunnin verran Android-versiota. Erittäin positiivinen kokemus.

Firefox olisi Nokialle suorastaan markkinointivaltti.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

2

@1
Mitään kaunistelematta voin kertoa, että mitä karmeinta paskaa tuo Maemolla on. Microb vie mennen tullen. Eli mieluiten mitä tahansa muuta kuin ff MeeGoon.

Vastaa
ypsilon
ypsilon

3

Miulla asentuu maemoon aina joku 1.1 versio, mikä ei suostu edes käynnistymään. MicroB tosiaan ihan ylivoimainen.

Vastaa
ypsilon
ypsilon

8

No miulla se ei siis edes toimi, kun käynnistyminen kestää n. 5min, jonka aikana luuri on ihan jäässä. Mutta hyvä vertaus ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja