Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG Optimus 2X Eurooppaan tammikuussa Ennio Morriconen musiikilla

14
Kaarlo Räihä

LG Optimus 2X Eurooppaan tammikuussa Ennio Morriconen musiikilla
Tuplaytimisellä suorittimella varustettu LG:n Optimus 2X -puhelin on kerännyt runsaasti huomiota mediassa, ja Euroopassa asuvat kuluttajat pääsevät pian ostamaan omansa, sillä puhelin tulee myytiin Euroopassa tammikuun aikana.

Nvidian Tegra 2 -alustaan perustuva Optimus 2X on varustettu Android 2.2 -ohjelmistoalustalla, ja siinä on mm. 4 tuuman kokoinen WVGA-resoluution kosketusnäyttö, 512 megatavua muistia, 8 gigatavua tallennustilaa (32 GB microSD-kortilla) ja 8 megapikselin kamera 1080p-videon tallennusmahdollisuudella.

LG ilmoitti tuovansa puhelimen myyntiin säveltäjälegenda Ennio Morriconen kappaleiden siivittämänä. Puhelimesta löytyy vakiona 25 Morriconen kappaletta, joita voi käyttää halutessaan soittoääninä. Tarjolla on kymmenen tunnettua kappaletta mm. Cinema Paradiso -elokuvasta ja lisäksi Morricone on säveltänyt LG:n puhelimia varten 15 uutta teosta.


Huhujen mukaan puhelimen hinta Britanniassa asettuu 470 punnan tuntumaan, joten Suomessa puhelimen hinta asettunee noin 550 euroon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

KIPPO76
KIPPO76

3

Helmee ostoon menee.

1@
Mikäs vika LG:ssä on ei tos kumminkaan oo muuta kun rauta LG:ltä. Niillä ny kumminkin on yleensä toi elektroniikka aikas laadukasta. Mut kyl minäkin ekaks testejä odotan ennenkun ostan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
se kuvanlaatu (vahvistamaton)

5

@4 Eipä paljon ole hyötyä jos kuva on kuitenkin surkeaa. En tiedä miten on tuon kanssa, mutta tuskin se kuvanlaatu laadulla häikäisee.

Vastaa
Arzgahhh
Arzgahhh

6

No tuo kun tulee Saunalahdelle myyntiin, täällä on toinen joka tuon ottaa! Siis nyt löyty tarpeeks vaativilla ominaisuuksilla varustettu puhelin meikäläiselle. :) Onneksi vasta ensi vuonna tarvitsee uuden luurin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
röllit pois (vahvistamaton)

7

Näyttää hienolta näin ainakin teksteistä päätellen. Puhelimet kehittyy tosi nopeeseen tahtiin nykyään ainaki nähtävästi.

Miksi pirussa joka ikisessä uutisessa löytyy aina joku trolli, joka boikotoi Nokiaa... C'mon ihmiset hommatkaa elämä elkääkä pilatko uutisen kommentteja.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
näin se on! (vahvistamaton)

8

röllit pois
Nokiaa saa boikotoida ja pitääkin,kun tarjolla ei ole muuta kuin Symbian ROSKAA!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

10

@uutinen
>säveltäjälegenda

Mitähän tuo ihan oikeasti tarkoittaa ? tuskin mitään tekemistä legendan kanssa ?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

13

Tämän puhelimen tilanneet tulevat pettymään 13.2.2011 ja suuri osa perumaan tilauksenne.

Vastaa
kerbo
kerbo

14

Lainaus:

Elloksen tuoteselostus :)

Hehheh, Niinpä ;) Mutta halvin tuolta.

Lainaus:

Tämän puhelimen tilanneet tulevat pettymään 13.2.2011 ja suuri osa perumaan tilauksenne.

Ja tietenkään ei kannata kertoa minkä takia. Mobile World Conference? Uusia julkaisuja, jotka tulevat myyntiin 6kk päästä. Voihan sitä sitten taas vaihtaa ;D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja