Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen herätysongelmat korjaantuvat automaattisesti maanantaina

17
Kaarlo Räihä

iPhonen herätysongelmat korjaantuvat automaattisesti maanantaina
Uuteen vuoteen herääminen ei ole sujunut kaikilta aivan suunnitelmien mukaan, sillä Applen iOS-alustaan kuuluva kellosovellus ei tänään herättänyt kaikkia tahoja. Ongelmasta raportoineiden tahojen mukaan ongelma koskee yksittäisiä herätyksiä, jotka eivät toimineet tänään.

Sama ongelma toistuu 9 to 5 Mac -sivuston mukaan vielä huomenna, mutta maanantaista alkaen yksittäisetkin herätykset toimivat jälleen. Huomiseksi herätyksen saa toimimaan, kunhan sen laittaa toistuvaksi laitteen asetuksista.
Ongelmat vaivaavat tiettävästi iOS:n 4.0-versiota ja uudempia, joten iOS:n aiemmilla versioilla varustetut laitteet eivät kärsi ongelmasta. Käytännöstä ongelmasta ovat kärsineet iPhone 4 - ja iPhone 3GS -puhelimien käyttäjät, sillä harvemmat kuluttajat käyttävät iPod toucheja tai iPadeja herätyksiin.

iOS herätyskelloon liittyvät ongelmat eivät ole mikään uusi asia, vaan ongelmia oli jo viime vuonna, kun talviaikaan siirtyminen laittoi herätyksen monissa maissa tunnilla pieleen.

Apple ei ole vielä kertonut aikataulua ongelman korjaavalle päivitykselle.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (17)

Apple123456 (vahvistamaton)

1

Déja vú? Luulis yhen herätyskellon toimivan kuten pitää.

Vastaa
jartar
jartar

2

Ei voi muuta kuin ihmetellä. Miten ihmeessä toimivan herätyskellon tekeminen on näin vaikeaa? Pomoa varmasti naurattaa kun selittää että herätyskello ei soinut...

Vastaa
iJobs (vahvistamaton)

3

welcome to the iSuck.

Osta Applen osakkeita älä tuotteita.

Hyvä lelulaatikon tekijähän se..

Vastaa
asasada (vahvistamaton)

5

On se kummallista kuka käyttää iPhonea... Ensin antenniongelma sitten vielä ongelmia herätyskellon kanssa. Toimiikohan puhelimessa HYVIN yhtikäs mikään? Androidissa kaikki toimii niin kuin kuuluukin!

Vastaa
jartar
jartar

6

@3
Joo, hyvin apple on korjannut ongelmat kun ei saanut yhtä herätyskelloa kuntoon talviaika sotkujen jälkeen.

Tuo on oikeasti anteeksiantamaton moka. Ei ole todellakaan pieni juttu jos myöhästyy töistä, lentokoneesta tai tärkeästä tapahtumasta sen takia kun herätyskello ei herätä. Steve-Setä voisi antaa iPhonen ostajille kaupan päälle herätyskellon niin ei joudu arvailemaan että tuleeko herätys vai ei :D

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

7

Ei oikeasti tämä ssh.

Heti kun sen surkeasta puhelimesta tulee surkeuksia lisää niin tulee : MUTTA SYMBIAN. :D Ottaako pojalla oikeasti noin pattiin kun ei toimikkaan se tonnin vehje ?

@7 Päivän naurut :D Ei mene kauvaa niin kohta on paketin kylkiäisinä valkonen herätyskello jossa takana hopean värinen omena. Kellosta puuttuu viisarit, mutta ei se haittaa. Apple se on silti. Crowd goes wild.

Vastaa
niiiin
niiiin

8

ihme ettei saada herätyskelloa toimimaan, mutta tollaisen perusteella ei voi kyllä väittää koko laitetta paskaksi...

Vastaa
pera7666
pera7666

9

@ssh Toistele sitä itelles niin se muuttuu totuudeks. Ei ollu Androidilla ongelmia suorittaa MAAILMAN YKSINKERTAISINTA TEHTÄVÄÄ, KUTEN EI SYMBIANILLAKAAN OLLUT. AINOASTAAN ISHIT FAILAS. Elä sen kanssa.

Vastaa
Japi73
Japi73

10

Miten se vika itsestään korjaantuu ??
"iPhonen herätysongelmat korjaantuvat automaattisesti maanantaina."

Antaa ne autoillekkin joissain huolloissa valohoitoa, mutta ei ne siitä korjaannu.

Vastaa
Moonshines (vahvistamaton)

11

Vanha Nokia N70 kaatui aina välillä ku herätyskellon olis pitäny ruveta soimaan. Jäi vaan taustavalo päälle ja kaikki jämähti, tuosta tilasta pääsi pois ainoastaan ottamalla akun hetkeksi irti. Koskaan en uskaltanut laittaa pelkästään Nokiaa herättämään, vaan laitoin aina herätyskellon lisäksi. iPhonella en ole enää laittanut, ei ole vielä koskaan pettänyt herätys. Tokihan se kerta voi vielä tulla...

Hienoa, että Apple on tehnyt tuotteen, jonka JOKAINEN YKSITTÄINEN bugi ylittää välittömästi uutiskynnyksen. :D
Täytyy olla lähes täydellinen laite.

Vastaa
jartar
jartar

12

@12

Niin että eihän se ole uutisoinnin arvoinen asia kun valtava määrä ihmisiä nukkuu pommiin sen takia kun apple ei osaa ohjelmoida toimivaa herätyskelloa :D Pieni yksittäinen bugi ;)

Vastaa
kasav
kasav

13

Uuden 4.2 ohjelmistopäivityksen myötä omalla puhelimellani (iPhone 3GS) ei ole enää voinut lähettää multimediaviestejä.Liittymä on dna ja puhelin operaattorilukitsematon. Aikaisempien päivitysten yhteydessä mms-asetuksen ovat hävinneet mutta asia korjautunut Hopeisesta Omenasta löytyneillä ohjeilla:
APN mms
Tunnus dna
Salasana mms
MMSC mmsc.dnafinland.fi
MMSC välipalvelin 10.1.1.2:8080
MMSC viestin enimm koko ei mitään
MMSC UA Prof Url mmsc.dnafinland.fi

Vaan nyt ei mms toimi, niinkuin ei herätyskään.....

Vastaa
Phiideer
Phiideer

14

@12
Jos hieman paneutuisit iPhonen bugilistaan/-listoihin, niin huomaisit, että JOKAISTA YKSITTÄISTÄ bugia ei uutisoida.

Vastaa
iPettynyt (vahvistamaton)

15

Eipä toiminu romu maanantaina. Vasta muutaman kuukauden olen iLuuria käyttänyt ja eipä tuo ainakaan kokonaisuutena sen paremmalta vaikuta kuin kilpailijansakaan.

Vastaa
amtiainen
amtiainen

16

Herätys toimii tästä päivästä asti, mutta se vaatii ainakin itselläni vanhan herätyksen poiston. Eli kertaherätys toimii vain jos sen on luonut uudelleen tästä päivästä lähtien.

Ongelma ei ainakaan itselläni korjaantunut täysin automaattisesti.

Vastaa
djtob
djtob

17

@18 fr, miksi luulet Nokialaisten valehtelevan? Enemmänkin olen nähnyt iPhonistien valehtelevan aika kirkkaasti: Vakiosanat:: jumittaa, tilttaa, akku irti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja