Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S on nyt kymppikerhossa

15
Kaarlo Räihä

Galaxy S on nyt kymppikerhossa
Samsungin konttoreissa voidaan tänään iloita, sillä yrityksen Galaxy S -tuoteperheen puhelimia on myyty nyt yli kymmenen miljoonaa kappaletta.

Aikaa tähän kului alle seitsemän kuukautta, joten puhelin on selvästi kelvannut kuluttajille. Parhaiten Galaxy S:n eri mallit ovat käyneet kaupaksi Pohjois-Amerikassa, jossa laitteita on myyty jo yli 4 miljoonaa. Euroopassa on tähän mennessä myyty hieman yli 2,5 miljoonaa laitetta. Etelä-Koreassa kotimaisuusaste on taannut puhelimelle yli kahden miljoonan kappaleen myyntiluvut.
Kyseessä ei ole kuitenkaan Samsungin nopeiten myyty puhelin, vaan tämä titteli on edullisen S5230-puhelimen hallussa, joka rikkoi kymmenen miljoonan myydyn tuotteen rajan kuudessa kuukaudessa.

Yhdysvalloissa Galaxy S:n omistajat joutuvat edelleen tyytymään Androidin 2.1-versioon, sillä Samsungin kokemien päivitysongelmien myötä Froyo-päivitys ei ole vielä päässyt siellä jakeluun. Samsungin oman Twitter-viestin perusteella päivitykset koetetaan saada jakeluun mahdollisimman pian.

Kommentit (15)

tylsistynyt (vahvistamaton)

1

alkaa jo vähitellen väsyyn näihin trolleihin joita täällä on.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

3

Kuin myös. Hokemasta ja useimmiten vuosia vanhoista kokemuksista edelleen valideiksi faktoiksi muuttuneista asioista huudellaan ilman minkäänlaisia perusteluita. No se on tätä nykypäivää.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

4

Ei mikään ihme, mahtava laite. Omani on tosin huollossa.

Vastaa
SG i9000. (vahvistamaton)

5

Aivan mahtava älypuhelin on,lähes iPhonen tasoa käytöltään!.Nokia N8 EI ole läheskään samalla tasolla (eikä myöskään pian myyntiin tuleva E7)!!.
Nokialla on vielä paljon kehitettävää,että pääsee "älypuhelin" tasolle omilla malleillaan!. =)

Vastaa
Android is BORING (vahvistamaton)

6

Android on aika kuraa imo. Epäselkeet valikot ja hirveen raskas, vaatii todella tehokkaan raudan jotta ois sopiva. Androidia on turha laittaa alle 400e laitteisiin koska niihin ei voi laittaa niin hyvää rautaa.

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

7

Ainakin omaan olen erittäin tyytyväinen. Iphone3gs sai jäädä hyllylle kun tää miellyttää enemmän. Suosittelen kuitenkin roottaamista: quadrant tuplasi benchmarkin 1600+. Käytössä on hyvin vakaa ROM "Darky's v7.0 JPY Gingerbread edition" kernelillä 2.6.32.9 root@sep-60#1. (löytyy esim. XDA-developers sivuilta). Sisällä on 32GB sisäinen SD ja 32GB ostettua lisämuistia! AVI/Divx ja jopa MKV (kokeilumielessä) toimivat sujuvasti kopioimalla ne suoraan SD:lle. En ole mikään nörtti ja varmaankin OS4.2 on simppelimpi käyttää, mutta voi kun pitää pakosti mennä sen itunesin, Stevien taskujen ja valikoimien kautta... No thanks! En osaa sanoa mitään alle 400e raudoista, Vodafonen kulutus pisteillä sain Galaxyni 160,00 eurolla. Eikö suomessa ole samantapaista pistekäytäntöä joka halventaa hintoja(mitä enemmän kulutat sitä enemmän saat pisteitä jotka ajan tullen voit vaihtaa puhelimiin)?
Hyvää uutta vuotta KAIKILLE!

Vastaa
Guarded
Guarded

8

@8
Sanooko Galaxy 3 mitään? Hieman vähemmän tehoja prossussa(667MHz) ku N8 mutta sama ROM ja RAM, Androidin 2.1 ja 2.2 pyörii sujuvasti. Tämä on se halpa Galaxy mutta kaiken saman pystyy tuolla about 220€ vehkeellä tekemään kuin kalliilla 600€ GT-I9000 mallilla, kunhan ei mennä korkeaa grafiikkaa vaativiin ohjelmiin tai peleihin. Voittaa käytössä esim. Nokia N97 mennen tullen.
Voi olla hyvinkin että tuo Galaxy-perhe on tähän saakka parhain.

Ja @9
Pahoin pelkään että SGS:stä on saatavilla vain 8 tai 16GB sisäisen muistin omaavat versiot ja ulkoinen 32GB MicroSD on omasta mielestäni hieman tyyris, nimittäin 80-110 U$D. Mutta kai nekin rahat ovat jonnekin menneet. Ja tuo Darkyn versio on kyllä ihan jepa.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

9

@7
Oletko N900:sta kokeillut? Itse tykkään kovasti. Tarjoaa ainakin minulle kaiken sen mitä älypuhelimelta tarvitsen.

Se ei ole mitään uutta, että Nokia ei ole vielä sielä missä pitäisi. Toivottavasti alkanut vuosi jo parantaisi tilannetta. Eka(t) MeeGo luurit ja Symbianin kehitys. Ymmärtääkseni uusimmat Symbbarit on jo paljon parempia kuin aiemmat ja uutta pitäisi tulla aikalailla.

Nokia olisi toki voinut hylätä kaiken vanhan (Symbian ja Maemo) ja siirtyä vaikkapa Androidiin. Olisiko siinä kuitenkaan mitään järkeä? Heittäisi hukkaan suuren osan siitä mitä ovat kehittäneet menneet 5-10 vuotta. Lisäksi voisivat laittaa väkeä, myös Suomalaisia, pihalle ja paljon kun ei tarvi enää kehittää (ja fiksata :D) omaa niin paljoa... :)

Vastaa
necq
necq

13

"Kuin myös. Hokemasta ja useimmiten vuosia vanhoista kokemuksista edelleen valideiksi faktoiksi muuttuneista asioista huudellaan ilman minkäänlaisia perusteluita. No se on tätä nykypäivää."

Voin kyllä hyvällä omalla tunnolla yhtyä ensimmäisen "trollaajan" kommentteihin. Oma kokemukseni Nokialaisista 13 vuoden ajalta, ainoa hyvä Nokialainen johon olen ollut tyytyväinen on ollut... Hmm... Nokia 3210. Nokialaisia pyörinyt taskussa 22 kappaletta. Jonkun 6000-sarjalaisen vaihdoin Sony Ericssonin muistaakseni Z520i:hin, ja suorastaan hullaannuin puhelimen helppokäyttöisyydestä ja ominaisuuksista. Hölmönä menin vaihtamaan sen N70 josta alkoi taas Nokia-alamäki. Viimeisin Nokia-hömpötykseni oli 5800 XM josta vaihdoin Galaxy S:ään. Nyt olen taivaassa.

(Galaxy S 8GB, Darky's 8.0)

Siihen loppui puhelimenvaihtorumba. Tosin kun joskus tulevaisuudessa luuri vaihtuu, niin todennäköisesti se tulee olemaan HTC:n puhelin. Jää nähtäväksi.

Vastaa
necq
necq

14

@5

Voin kyllä hyvällä omalla tunnolla yhtyä ensimmäisen "trollaajan" kommentteihin. Oma kokemukseni Nokialaisista 13 vuoden ajalta, ainoa hyvä Nokialainen johon olen ollut tyytyväinen on ollut... Hmm... Nokia 3210. Nokialaisia pyörinyt taskussa 22 kappaletta. Jonkun 6000-sarjalaisen vaihdoin Sony Ericssonin muistaakseni Z520i:hin, ja suorastaan hullaannuin puhelimen helppokäyttöisyydestä ja ominaisuuksista. Hölmönä menin vaihtamaan sen N70 josta alkoi taas Nokia-alamäki. Viimeisin Nokia-hömpötykseni oli 5800 XM josta vaihdoin Galaxy S:ään. Nyt olen taivaassa.

(Galaxy S 8GB, Darky's 8.0)

Siihen loppui puhelimenvaihtorumba. Tosin kun joskus tulevaisuudessa luuri vaihtuu, niin todennäköisesti se tulee olemaan HTC:n puhelin. Jää nähtäväksi.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

15

@15
Ilmeisesti sinulla ei kuitenkaan ole kokemusta esim. uusitusta Symbianista? Ei minullakaan kovin vahvaa taustaa sen suhteen ole, mutta olen sitä käyttäneiltä kuullut, että on jo aivan eri peli kuin edeltäjänsä. Se oli vain se pointin ydin, että voi se Symbiankin vielä suosta nousta...

Mulla ei taas ole kokemusta Androidista, mutta olen ollut riittävän tyytyväinen Maemon toimintaan. Android ei varmaan huono ole sekään, mutta nykyinen luurini (N900) ei ole antanut syitä etsiä parempaa. Niin ja varmuuden vuoks, ennen tätä N900:sta mulla oli SonyEricssonin luuri... :p

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja