Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Honeycomb ei ole tulossa älypuhelimiin?

5
Manu Pitkänen

Honeycomb ei ole tulossa älypuhelimiin?
Älypuhelimissa ja tablet-koneissa käytetty Android-käyttöjärjestelmän tulevan Honeycomb-version (3.0) vähimmäisvaatimuksista on tihkunut uusia tietoja. Mikäli tiedot pitävät paikkansa, niin silloin Android 3.0 -käyttöjärjestelmä ei ole tulossa älypuhelimille, vaan ainoastaan tableteille.

Yleisessä tiedossa on ollut, että Honeycomb-päivityksellä Androidista pyritään parantamaan käyttöjärjestelmän tablet-tukea. Tällä hetkellä Android ei ole täysin optimaalinen käyttöjärjestelmä tablet-koneiden suurille näytöille. Tähän asti on kuitenkin ajateltu niin, että käyttöjärjestelmän skaalautuvuuden parantamisesta huolimatta se toimisi samanaikaisesti sekä tableteissa että älypuhelimissa. Korealaisen kulutuselektroniikkaa valmistavan Enspert-yhtiön vuotamien vähimmäisvaatimustietojen perusteella Honeycomb toimii kuitenkin ainoastaan tableteissa.

Enspertin mukaan Honeycomb vaatii vähintään kaksiytimisen ARM Cortex-A9 -prosessorin ja vähintään 7-tuumaisen näytön (resoluutio 1280 x 720). Tällä hetkellä Nvidian Tegra II -alusta on ainoa, josta löytyy kyseinen ARM-prosessori. Missään nyt myynnissä olevassa tabletissa ei kuitenkaan kyseistä prosessoria ole, mutta tämän viikon CES-messut voivat muuttaa tilannetta.


Jos tiedot pitävät paikkansa, niin aikooko Google kehittää vastaisuudessa tableteille omaa ja älypuhelimille omaa Android-käyttöjärjestelmää. Pakkaa sekoittaa myös se, että Google kehittää myös Chrome OS -käyttöjärjestelmää, joka soveltuisi hyvin tableteille.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Sillattiis. (vahvistamaton)

1

"Tähän asti on kuitenkin ajateltu niin, että käyttöjärjestelmän skaalautuvuuden parantamisesta huolimatta se toimisi samanaikaisesti sekä tableteissa että älypuhelimissa."

Eikö skaalautuvuuden parantuminen pitäisi juuri johtaa tähän? Eli parantuuko se skaalautuvuus nyt sitten yhtään vai juuri päin vastoin?

Joka tapauksessa näyttää siltä, että uuden Android puhelimen ostajan ei kannata pidättää hengitystään päivityksiä odotellssa.

Vastaa
jusunakki
jusunakki

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ssh:

@1
kyllä android älypuhelimet aiheuttaa hengen salpautumista hienoudellaan ja käytettävyydellään verrattuna nokian symbian-roskaan..nokian luureissa henki salpautuu lähinnä raivosta kun mikään, ei siis MIKÄÄN niissä toimi..

ikinä ei ole ongelmia ollut symbianin kanssa, puhelut ja tekstarit sujuu ku rasvattu, toisin kun androideissa jossa tekstarit menee minne sattuu

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
määki (vahvistamaton)

4

Nokian kehujat taitavat olla Nokialla (vielä) töissä

Vastaa
djtob
djtob

5

@6. Aiemmin jo sanottu, vahvistamattomien nimimerkkien arvo on nolla tai sen alle. Johtuen liiasta trollailuista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja